Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
“Priča o zločinima Nenada Stevandića, u Banja Luci u toku rata i njegovom crvenom kombiju. Stavandić je ubio inspektora Miodraga Šušnicu, a onda je pištolj ubacio u dvorište džamije Ferhadije, kako bi za ubistvo optužio Bošnjake, tvrdi Radovanović.” Ratni zlocinac i ubica umjesto da crkne u zatvoru on ovdje nesto “pametuje”.
Odite na You Tube kanal prepostenog Vukanovica, pa napisite bilo sto u korist Dodika, cak i neke najrealnije stvari, i lako dokazive cinbenice. Sve brise. Ovdje se samo jedno jednoumlje pokusava zamjenit drugim.
Ako je ovaj doktor onda je i Sebija.
Zasto uvijek kada njega vidim mislim na - SVINJU ????
Odite na You Tube kanal prepostenog Vukanovica, pa napisite bilo sto u korist Dodika, cak i neke najrealnije stvari, i lako dokazive cinbenice. Sve brise. Ovdje se samo jedno jednoumlje pokusava zamjenit drugim.
mozda jer svugdje vidis korijenje agagga
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Malo je ofalio, ali sad je idealan za sliku od goveđeg gulaša.
Glupko, najgluplji političar u Bosni i Hercegovini...
Otrgo se stevandura,laje,ujeo bi
Pravo krme, samo jabuka u ustima fali
klosari tacka
Sto ga je Dodo utovio.
Tschetnika mrzis jer je zlo. A ovaj je uz to jos i pojavom ko prase, da ti se zeludac okrene kad ga vidis.
gledaj ove truhlošćine
Mr Piggy...
Napustajte na vrijeme brodove koji tonu SDA,SNSD HDZ..
dodikova kucjica i potrcko
Osjetio mali prasac da se ljulja stolica
Ova US nesto kao SBB u pederaciji
Stevandić, uspio za 4 godine i ratovati i završiti fakultet. Znači da Miletu ne ide najbolje čim mu ovaj panegiričar ode.
ko uopste glasa za ovog prdonju