Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ogledalo i drogba: Sta ti pricas o patriotizmu? Sta ti imas pojma stocaru jedan? Mars iz ove zemlje, jer upravo takva bagra kao vi je nase Sarajevo upropastilo! Cuj debila zesceg, \"ako SDP dodje na vlast Sarajevo treba zapaliti\". Vi ste ga vec davno zapalili jebem vam sve u glavu; to sto cetnici nisu dokraja unistili to ste vi zavrsili stoko jedna osusena pustinjska.
Sta je tu sporno ? Biraci su dali povjerenje SDA a ne Lagumdziji i on, kao ni njegov trapavi trabant Niksic nemaju nikakvo pravo trgovanja SDA vec ZAUZETIM foteljama grada Sarajeva !
Ovim putem zelim izjaviti da ne dobivam redovan izljev patriotizma u mozak, iako tako izgleda. Ustvari, za svoje komentare dobivam lovu od reisa, Bakira i Hasana, oni kazu da ce me placati dok ne presusi lova koju su zavrnuli u ratu. Hvala
Mislite da će novi gradonačelnik biti bolji ????
My name is Bond, James Bond. Ima prvo da otvorim predstavnistvo Aston Martina pa onda idemo otvarati nove bazene i kockarnice....
Tajo, mene je strah. Ako nam komunjare zaposjednu grad.. onda niko neće porosvjedovati. Možda samo one divlje bradonje. Tajo, tajo.. mene je strah.
šmrc, šmrc, ne ide mi se, šmrc, šmrc, hoću da ostanem...
Damir Niksic je po obicaju konfuzno lupao nebuloze glede smjene gradonacelnice, dok je Amir Zukic vrlo jasno, casno i glasno rekao da su S.Borovac i S.Silajdzic potpuno pogresne, promasene adrese na koje su se okomili izvjesni pojkedinci i grupacije ,,nezadovoljnika\'\'. Ali ko su ti kojima je cilj u potpunosti zavladati gradom Sarajevom i sarajevskim Kantonom? Građani? Ne !
aj ne kakite, semiha je kraljica!
ko su ti koji zele zavladati ovim gradom? građani su na izborima rekli svoje, pa ko su onda ti - drugi - kojima je cilj vlast nad gradom Sarajevom?
ahaaaaaaa........ konacno ste otkrili prljavi plast koji vas je pokrivao........ dakle iza ,,argumenata\'\' zvanih ,,kostimici\'\' stoje politicki lobiji koji nemaju blage veze s zdravom pamecu, s zdravom politikom ni s zdravim gradom. ubiti zmoji u glavu - u prijevodu - ubiti bih ili barem federaciju je loziti raju na gradomnacelnicu koristeci se po potrebi i monstruoznim djelima ,,drugih\'\'.
Sve je to \"sjaši Kurta da uzjaše Murta\" moji vrli sugrađani a vi jebete majke jedni drugima... i zaslužili smo ih onda i jedne i druge
Mostar srce džamahirije Ovaj naš SDP nema nikakve veze sa onim u Švedskoj i inim evropskim državama. Oni su brabonjak prijašnjih komunjara u kojima je nažalost bilo najviše Bošnjaka (Muslimana), koji su prodavali vjeru za crvenu knjižicu, a oni koji nisu htjeli, zna se kako su završili.
Budite sigurni da će SDP imati gradonačelnika. Već je postignut načelan, neformalan dogovor SDP-NS-BPS. Meni je svejedno koja će stranka dati gradonačelnika, SDP ili SDA, SAMO DA SEMIHA ODE. Znači, za jedno mjesec dana Semi Džo pakuje šminku, srestva za namještanje frizure, odlaze njeni šminkeri i frizeri. Jedna bagra manje.
Koalicija SDP-BPS-NS je prirodna budući da je hibrid SDA a to je SBiH,izgubilla bilo kakav koalicioni kapacitet, te bez problema ova koalicija može formirati vlast u Centru,Novom Gradu, Novom Sarajevu pa čak i Starom Gradu ako SBiH i Lijanovići ne budu kupljeni od Bakira Izetbegovića! Znači SDP daje gradonačelnika našeg glavnog grada Sarajeva a SDA sa gospođom \'\'minival\'\' ide opoziciju gdje im je i mjesto, jer ako zelena banda ostane na vlasti, uništiće i ovo malo Šehera što ga nisu pokrali ko Koldžo,Budnjo i ostali piljari!