Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS je nastala na Genocidu zlocinu.
Republika Bosna i Hercegovina, čije je zvanično ime od sada "Bosna i Hercegovina", nastavlja svoje pravno postojanje po međunarodnom pravu kao država, sa unutrašnjom strukturom modificiranom ovim Ustavom, i sa postojećim međunarodno priznatim granicama. Ona ostaje država članica Ujedinjenih naroda i može kao Bosna i Hercegovina zadržati članstvo ili zatražiti prijem u organizacijama unutar sistema Ujedinjenih naroda, kao i u drugim međunarodnim organizacijama.
@gooUser1673000754 Ajde tuzi, evo i ja se slazem sa svime recenim. Necete pobjeci od istine nikada. Vi bi nekog da tuzite...zlocinci obicni. Zivjela Republika BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dacic je Milosevicev ucenik.On je od tog balkanskog zlocinca ucio kako napraviti veliku srbiju.U Hrvatskoj im je plan propao i na Kosovu.Jedini uspjeh postigli su u BiH,gdje im je Alija dao pola Bosne,potpisom u Dejtonu.
opet je sve BiH i Bosnjaci su vecina.Da su nas Amerikanci pustili nebi bilo RS ali to je druga prica.Kosovo ima takodjer Problem sa Sjeverom Kosova ali Srbija je sve Ratove izgubila.U Bosni su izgubili na Kosovu takodjer a i u Hrvatskoj su izgubili
selam alejk brate srbine
Firma Zrak u Sarajevu treba proizvoditi dronove. Dron je već najtraženije vojno sredstvo. Gdje nam je ona kreativnost koju smo nekada imali. Ovi mufljuzi iz SDA ništa pametno za 30 godina ne napraviše.
pa ovaj hoda i folkerskim emisijama
Pacicu de dok si tu da mi malo spolovilo obradis.
Pa ebem vam majku ako je protiv Ustava hapsite stoku!
Kako smo toliko glupi da dozvoljavamo ciganima da nas zawebaju.
Sad ce ubrzo i Uskrs,pa te pozivam da mi gole guzice dođeš na nažalost neofarbana jaja.Dobro mi doso.
Oricu Nasere, Bosanski sine
Dacic u zemlji cuda... kao bajka
Ivica Dačić, medeni kolačić.
Može do Pala i to je to. A i to još malo.
To malo g....
I ovaj genocidaš će se dovući u INOSTRANSTVO. Za drugo niti zna, niti može (smije) otići. Krmak mutavi.
Molim info da li dolazi na okupljanje zjenica oka PC kolokvijalno nazvani Legitimni Hrvat, doktor sci. Akademik predsjednik i ovoga i onoga dragan chovic?
DODIK: IMOVINU NE DAMO, NATO-u NE DAMO, OD GASOVODA NE ODUSTAJEMO, OD DODATNIH 500 MILIONA KM IZ FBIH NE ODUSTAJEMO, ali zato ostajemo na svim principima, programima, načelima, projektima i sporazumima potpisanim sa 8-kom.