Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas da je propalo kad ovakvi dodju i glume posmatrače
Pa dobro, ima tu posmatrača iz Pridnjestovlja, Sjeverne Koreje, Eritreje i Sirije. Samo su se još Tallibbani dvoumili da li da učestvuju ili ne.
Imena su im već na listi Ukrajinske vojske za kolaboraciju s rusima po twitteru, i to kao Miletovi pajdaši. Legitimna 🎯
Da ti skratim jer si panglu: https://bit.ly/3CcpimT
Zabraniti im ulazak u EU za pocetak
Pitam se samo sta radi Osa i ministarstvo za sigurnost BiH,ze tuzilastvo i sudovi,kad.oni nece da rade po zakonu i pravdi onda covjek treba stvar uzeti u svoje ruke i presuditi rusiteljima drzave BiH. Imaju na to.pravo ko god prijeti drzavi i zakonima i ponasa se fasisticki
Vidi sta su smislili posto ivdje gube odose da vladaju u ukraini.
Pa ima li iko normalan medju ovim srbima? Isti level krkanluka i razmisljanja kod DoDick-a i kod onog sto svinje uzgaja.
Oni direktno podrzavaju Kosovo kao Lnr I Dnr.Znaci Dodik je prodao Kosovo za Putina. Posle ovoga Srbija nema nikakav legitimitet na Kosovu posto je Dodik sa Vucicem.
Sve sama krema..
za robije zrelo
za robije zrelohttps://www.klix.ba/vijesti/bih/i-bivsi-dodikov-savjetnik-srdjan-perisic-ucestvovao-na-separatistickom-referendumu-u-ukrajini/220928119/komentari
Kao i Slobodan Šoja i ovaj je visio u emisiji Zabranjen forum koja se emitirala na Pink tv.Kako vrijeme odmiče vidimo da je to sve naštimano i krojeno kod Dodika u kancelariji,kako u odabiru tema i pitanja koja treba postaviti tako i u odabiru gostiju.
Ovog celavog oslovljavaju kao neki profa. Ja u zivotu nisam cuo glupljek covjeka a da ima titulu profesor.
znači gledam isječak sa ruske tv gdje jedan od ovih "intelektualaca" govori i piše ispod njega -posmatrač iz Bosne I Hercegovine-. Ni u ruskim bajkama rs nije država HAHAHAHAHAHAHA
I BiH se referendumom odvojila od Yugoslavije, u čemu je problem?
I Kosovo,naravno.
Ovim separatistima bih samo prucio "nada zadnja umire"
Periša,napuši se ku..a