Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa trebalo bi organizovati proteste, gubimo turističku destinaciju u najmanju ruku, ali Čovke se za ovo ne brine
Turizam je posljednja stavka u lancu prioriteta.Najvažniji je efekat na migracije ptica kao ključnih faktora u održavanju biosfere.Ugroženost ptica povlači za sobom cijeli lanac poremećaja u prirodi.
Turizam podrazumjeva ljude.A taj sisar nije baš u zdravoj korelaciji sa prirodom.Zato bolje je tamo gdje se ne pojavljuje.
Koga boli ona stvar za ovim. Bitno je kako se prepuvaju bošnjački medvjed Ramo i srpski Mile.
Samo treba uvesti vodene bivole i riješen problem npr iz Italije ili Turske.
Gradite vjetro i solarne.ne dirajte rijeke
Zato ide Radobolja svojim skrenutim tokom pored hacijende
Manjak vode je direktna posljedica projekta “gornji horizonti”. 90% vode koja je išla u sliv rijeke Neretve okrenuto je u pravcu Bilečkoj jezera.
propast ce i poljoprivreda zbog salinizacije.Vaznije je gornji horizonti da imaju vode pored hektara povrsina za solarne megawate?
Jel to u Jemenu
To najviše pogađa botaničare marihuane! Više nego ptice i žabe koje žive tamo!🤔
Koliko ja znam ovo je posljeedica projekta gornji horizonti trebišnjica
Jesu li Huti porijeklom iz Hutovog Blata. Pitam za jarana, polaže geografiju sutra.
🤣🤣🤣
Sagni se brzo i otvori širom usta, evo krenulo je iz mene
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sve na jadnu BiH
I tako dio po dio naše zemlje nestaje. Paradoks je u tome da nas ubjeđuju da smo zemlja bogata vodom, šumama, plodnim tlom i prirodnim bogatstvima, to itekako nestaje, a korumpirani političari i pokvareni dio naroda konstantno gleda šta ima rasprodati. Najgore šta nam se moglo desiti kao društvu, to se i desilo, a to je da nezasitna fukara došla na vlast.
Ova močvara je raj za lovce i zaista bi bila šteta da presuši. Ima onih nekih velikih ptičurina ne mo'š ih promašit koje god streljivo da se koristi.
Kako nema snijega dobro ce biti ostane li i tih 50% do ljeta
Dobro i da dosad nije presušilo kakvi smo narod