Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alkalaju moj, jevrej bosanski, ruke ti se pozlatile! ⚜️✡️
Evo odmah, cim ti izadjes eto i mene… lako je preko klixa protestvovati i okupljati se, a kad se treba na ulicu izaci - “ma neka sta cu ja drugi ce ne trebam ja”. Eh dok god nam je takvo kolektivno razmisljanje bolje i ne zasluzujemo!
Odličan govor, RAZOTKRIVAJUĆI! Samo potvrđuje Svenove istinite riječi!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
daBogda vam Pupovac bio idući predsjednik
možeš li ti shvatiti da je potpisano da će se članovi predsjedništva birati neposredno iz entiteta a ne neposredno iz naroda
Pupovca su izabrali Srbi. Bilo bi čudno da poziciju predstavnika manjine bira vecinski narod. Mozda i ne bi, uvijek mogu udariti s parolama svi smo ljudi, stop podjelama i slicno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne smije se dozvoliti da etnicke grupe zasebno biraju to je podjela Suvereniteta. Svi koji tvrde da jedni drugima ne trebamo birati politicke prestavnika u direktnim izborima nisu upravu, I ne razumiju sustinu Suvereniteta I Suverena-zakonodavca ciji interes je natkrovljujuci.
Jedno jedino pitanje HDZ u o Sandi je: Jeli bilo šta u ime Bosne slagao? A HR i SRB 27 godina od Dejtona neće da pdpišu granice da Bosnom. Ko tu laže o drži fige u džepovima?
Neki su se pitali što se u zadnje vrijeme ušutio Konaković, eto zašto - danima visio u Američkoj ambasadi i sa Nikšićem krojio kombinacije kako izbaciti pola bošnjačkih glasova iz igre. Samo se bošnjačka rulja može radovati kad im se po nagovoru stranaca apsolutna većina (60% bošnjačkih glasova u Parlamentu BiH) svede na 30% i zadobije status političke manjine u izvš. vlasti. A to se uvijek ponavlja od Dejtona
Malo bošnjacke partije nek se igraju blokada, cisto da se za***aju...ionako od politicara nema hajra
Ako Hrvatska Schmidt-ovu odluku dobrom smatra, predlazem im da potpuno isti sistem implementiraju u vlastitoj drzavi. Dajte ta prava srbima, italijanima, muslimanima itd.
Sad će Emir Kusturica predstavljati Bošnjake u UN
Licemjeri zapadni.
Mora se početi štiti državni interes i imati dozu patrijotizma mimo.l svih prepreka, ne bitna je nacijonalnost, kad nas rasture biće kasno! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Poraz ,Hrvatska na strani zapada a Komšić na strani Rusije i Turske
Fašista
Cro predstavniče , A da nam malko pojasniš : kako to "ostali " mogu birati i biti IZABRANI ,..po stožernom prijedlogu..?
Kažite u UN kako ste 70% oružja od muslimana uzeli da napravite oluju. Tačnije, od Pakistana i Malezije, a koje je bilo poslano nama. Pa ste tim oružjem naoružali svu dalmaciju i poslali da nam dudlaju qarintose na Vakufu, a isprašili smo vam ujke u Srednjoj Bosni. Alija je pglu, trebali smo vas potušit u Jadranu. Al sad hoćemo, samo dok se zahukta.
Cim ga uzp podrzava,znaj da nam radi o glavi.
hrvati nisu prijatelji nikome a pogotovo Bosnjacima i Srbima,sto niste ono nuklearno odlagaliste kod same granice sa BIH uz nacionalni park Una tj kod Bosanskog Novog premjestili sebi,tamo negdje kod Zagreba.
Izvjesno je da imate problem sa par adezejaca i to treba nogirati iz UN.Truju koga stignu svojim podlim lazima kao i u doba sila osovine.Hahahaha.Nemaju oni vise snage nizasta pa iz straha moraju lagat jer demografija neumoljivo ide u prilog druga dva naroda.Jedino gradjanska moze doci u obzir al kad se adezejci nogiraju.Nadamo se brzo pa da bude svima masala.