Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Država sa 2,5 miliona stanovnika, ima više vlada i ministara nego čitava evropska unija..Gdje to ima više, osim u BiH.🤣
Ukinuti kantone! Došlo bi do eliminacije mrtvog tkiva tj bespotrebnih i izmišljenih radnih mjesta. Budžet bi prodisao. Stotine ministara uhljeba, savjetnika, pomoćnika, sekretara, sekretarica, šofera, automobila, kurira, služavki, ljubavnica bi tražilo ozbiljan posao.
Pa imamo vise minustara od bilo koje zemlje na svijetu
Nasrudin hodža bi rekao da ste i jedni i drugi u pravu. Pozlatile vam se ako ukinute i jedno i drugo.
Jedna si jedina 🇧🇦
Takve želje nigdje na vidiku nema 🤣🤣🤣🤣 HNS ili hoće novo sranje 😂😂😂😂
švicarska je podjeljena na francuski, njemački i taljanski kanton... i svima dobro... prekopirati švicarski ustav i zakone, i to je to
Ali samo jedan svicarski zakon vazi za sve.
Pošto ovdje svi iznose neke svoje želje, ako može i ja bi tri robinje, da mi se nađu pri ruci. Unaprijed zahvalan.
Kada Dragan Izetbegović i Bakir Čović se nemogu dogovoriti oko izbornog zakona jer gledaju sam kako da jedan drugog prevare, SDP kao i dosad, spašava kompletnu državu i ljude u njoj kroz kompromisna rješenja gdje svi dobijaju i gube. Zar je ta logika toliko teška, neka mi netko objasni zašto.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA
Ako vam je cilj smanjenja ADMINISTRACIJE prosto vam ne vjerujem vi ste i svoju praunučad isplanirali zaposliti na DRZAVNE JASLE. Jedini način da se završi ovo je kod Evrope i MMF-A.Zavrnuti sve pipe i rs i FBiH
Ovom sliepcu Nikšiću ujkani odgovorili upravo onako kako im je želja čitavo vrijeme. I ako sad nije shvatio onda netreba da se bavi tim poslom. Jadna je BiH, a jošbi bila jadnija da je Nikšić vodi.
Incijativa je da se ukinu prije svega feudi(kantoni) pa u paketu sa feudima i federacija kantona.Nisam vjerovao da ce Draganće ovako javno pokazati svije strahove i nemoći, izgleda da su ga baš stisli.Upravo će kantoni biti predmet mogućeg ukidanja a on bi žrtvovao budućnost bosanskih Hrvata samo da mu njegov feud ne diraju.Odriće se bh Hrvata od Drine do Une al da mu se da da bude glavni u šaci svog kamenjara uz granicu?
Dragan je ponos BiH. ❤️ Dragan Vikić! ❤️
konfederacija tri naroda u tri republike, RS, RHercegovina i RBosna. Pa sve drugo prepisati od švicaraca.
UZP se uspandrcao. Pušite hladne kite, stoko zločinačka.
Ukinite i FBiH i RS, i kantone. I ostaje samo Bosna i Hercegovina. 💪💪