Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inteligentni ljudi žale za svakim nevinim bićem koje strada na planeti, a nacionalistički primitivci žale samo svoje, a vrijeđaju tuđe!
Sve dok svaki nacionalni korpus jednako ne bude osuđivao zločince u svojim redovima kao što oplakuje žrtve u svojim redovima, nema napretka, već samo zatucanost i zaostalost!
Čuvajte Republiku Srpsku, svi vam mogu zavidjeti...rece vas predjsednik koji sada pali svijece ubijenoj "braci" koju su ubili isti ti koje sada hvali.
Sa jedne strane svijece, a sa druge ljubite dupe dodiku I predstavnik vam ide na proslavu dana republike srpske. Pljuc. Do dna od "ljudi"
A znaju podrzavati isto zlo i davati podrsku onima koji ga cine u Gazi...
Jedno zanimljivo pitanje, jel ovo sjecanje na nevine civile koji su hrvati ili nevine civile koji su bili i srbi i hrvati?
pa jeli Vukovar sad u hrvatskoj.ili kako sad.ne kontam.jel pripao Srbiji
Oni obilježavaju dan sjećanja na heroje Vukovara, a koliko ih je kamenjaraca bilo tamo. Tamo gdje sam bio 91- Pakrac, nisu se dali primjetiti. Za one koji ne znaju jednim dijelom odbrane rukovodio je Palestinac (protiv čije Gaze ste glasali), a na kućama u Pakracu je pisalo"Džemo volimo te"-vj Bošnjak. Na žalost na heroje Vukovara su zaboravili i neki u Zagrebu kada je trebalo, a sada ih se kao sa pijetetom sjeaćaju. Vjećna slava velim herojima Vukovara!!!
Glupane, najveći heroj Vukovara Blago Zadro je Hercegovac....bolje šutjeti nekad...
Ovi nisu imali vremena pomoci Vukovaru od strazarenja na Heliodromu.
@kriviSmjer Sta je Bobanovac nesto ti nije po volji. Jadnija je tvoja materesina koja donese na svijet takvog mazlova.
Zar nije dvolično žaliti žrtve zločina koji se desio prije 33 godine, a sa druge strane podržavati Izrael i zločine koji se trenutno dešavaju u Gazi. Ali takvi smo mi na Balkanu, generalno, najveći licemjeri na svijetu.
Niko ne podržava zločine bilo koga pa ni Izraela ali necemo ići sa onima koji oplakuju samo islamske zrtve i uzvikuju tekbir u Sarajevu
Jasno je što svi samo oplakuju svoje zrtve govore 33 posto svoje istine...Ovi oplakuju Vukovar Srbi svoje a ovi treci svoju Palestinu i pitaju se što nema onih drugih da dođu
Kada misle zapaliti svijeće u znak sjećanja na žrtve Ahmića? Mislim da bi to bilo korak u pravom smjeru. Smjeru trajnog pomirenja. Jer lako je žaliti žrtve isključivo iz svoje vjerske i etničke skupine.
e vidiš na isti dan se desila Trusina a nisi se sjetio niti osudio nisti svjeću zapalio e ko vas ne zna..
@gooUser tako je Trusina se desila cim su culi za vijest u Ahmicima a ne onako bezveze kao sto su se Ahmici desili bezveze ni vojske u njima ni linije ni oruzja niti bilo cega selo bilo na spavanju
šta li će srbenda dragan covic reci na ovo,,
Free Palestine
Dragan Čović podržava te što su uništavali i ubijali po Vukovaru ! Čuj kao pale sveće za žrtve a onda podržavaju ubice tih žrtava. Odlučite se !
Čuvajte Republiku Srpsku kao zjenicu oka reče Čović , a sad kao pali svijeće, ma ćibe licemjeru