Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dok je Tuzle, bice i BiH.
Eto ministea Ramića, bjeste djeco
⚜️🙉
Alija potpisao splitski sporazum, mozes se @manki hebati
kad vidim ove komentare tipa šta će djed Mraz, prejaki ezani, šta će iftar na trgu ili šta hlupa zvonom. Očito neki ljudi nmgu skontat šta je Bosna šta je Tuzla. Potpisan je dogovor odnosno ugovor još davno da ćemo živjeti zajedno i pravoslavci i katolici i muslimani a bmg i ostali i lgbt i motordžije i kujundžije itd i da niko nikog neće dirati. Ko hoće nek uživa ko neće ima jednoumlje pravac Vatikan ili Saudija.
u tuzli nije bitno ko je koje vjere, jedino je bitno da nisi seljak
Radikali svih boja na aparatima. Za djeciji osmijeh se svi mi trebamo boriti. Kome normalnom ovo moze smetati i ciji se to Bog zalaze za uskracivanje srece ovim malisanima?
Hoce li SDA izjavit da je ovo genocid nad Bosnjacima?
Ne vidim u cemu je toliko lose reci da se to ne treba slaviti. Sto smo prisiljeni u to toliko? Da nas nebi nazivali Islamskim radikalima? Hahaha. Slave li nemuslimani tako Bajram kao sto Bosnje slave bozic? Zamialite vidjeti kako po Sirokom Brijegu se dijele baklave…. znaci nikad. Podanicki narod smo ali fakat
prvo, nije u pitanju Bozic, nego nova godina po zvanicnom kalendaru u BiH. Drugo, kultura naroda je odredjena onim sto taj narod radi na terenu, a ne ono sto bi neki pojedinac htio da bude. I ja bih U2, a ti bi kao cuvar tradicije refkine ahbabe, jel de? Al ko nas pita. Dakle, kultura je fluidna, jucer nikab, danas djed mraz, sutra gologuzan ili taliban, ko zna, ali od svega toga je besmisleno i glupo ne ocekivati promjenu.
Eto ministea Ramića, bjeste djeco
Ramić zv Junac ba aparatima...
UŽAS! KOLIKO SE MI SAMOPONIŽAVAMO SLAVEĆI UZ DJEDA BOŽIĆNJAKA.
Danas ste bi mundžosi na aparatima 😀😀😀 širom BiH se slavi Nova godina, Djed Mraz itd...
Gledajući ove fotografije ne bih baš rekao da ovdje ima hiljade mališana 🧐
estagfirullah
Tuzla ce imati najbolji docek. Jedno je Zabranjeno Pusenje…