Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa količinom vode koju nosi može jedino zalit tratinčicu.
@Katarinka Hajde ne seri, piloti rizukuju svoje živote da bi pomogli drugima.A to što nemamo bolju opremu zahvali svom Novaliću, Čoviću ili čiji si već.
čitam ove dušmane kako komentsrišu o količini vode koju nose pa majku vam jeeebem sad sam gledao na Google ni drugi helikopteri koji gase požare ne nose veće. Jeeebem li vam dušmansku krv.
Kakva je to kantica hahahha
Ide na bolje. I Dodik se bori da zaštiti sve narode u Bosni, a ne samo u Laktašima.
Al me tareš, tareš, brete!
Šta nam bi sa Komšićem, neJma? ga NJešto
Rambo 2 sniman sa ovim helićem
Evo čitam ove dušmane kako komentsrišu o količini vode koju nose pa majku vam jeeebem sad sam gledao na Google ni drugi helikopteri koji gase požare ne nose veće. Jeeebem li vam dušmansku krv.
Sramota da civilna zaštita ne radi taj posao i to poslije požara i iskustva iz prošle godine
Kolika histerija se digla kad Dodik nije dao odobrenje ja kontao to desetine helikoptera velike cisterne ludilo, kad ono kanta vode bila u pitanju. Ne odobravam njegovo ponasanje, ali isto tako osudjujem ovo huskanje bosnjackih medija, jeste li vi normalni? Vi bi ste najvise volili da se pobijemo svi ovdje da dijaspora vam klikove ostavlja mamu vam manipulatorsku bezobraznu neprofesionalnu
Šta je s avionima? Ili će se opet na kraju ovog ljeta praviti planovi i studije za naredno ljeto?
A sve ugroženi hercegovci, pardon kroati bsoanski. Pa normalno da će gasiti ne samo u BiH već u Hrvatakoj, Crnoj Gori, Srbiji.
Samo ne gase u USK gdje su Srpska sela i bez struje
Kad vidim ove polu helikoptere sa ovim kanticama psuje mi se vladarima iz sva tri naroda sve po spisku 😡
"Polu helikopter"? Pa šta hoćete da kupujemo Apache helikoptere pa da narod bude zadovoljan? Bell Huey je i više nego dovoljan za nas, može se koristiti za prenošenje trupa, tereta, gašenje požara...
Zasto ne kupimo kanadere za ovakve slucajeve puno bi lakse i brze bilo gasenje
Sami smo sebi krivi,glasa narod za ove trenutne se*onje na vlasti koji nista u boga ne rade povodom pojedinih stvari.
Šurmanci... tu su nositelji evropskih vrijednosti odradili istrebljenje Srba 40ih... ali Mileta to ne sprječava da im bude partner