Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hare digo ruke od Bosne,nece vishe s papcima da ima posla, sad zivi od stare slave i kara samo dobre koke.
E vala pametnije licnosti u BIH i nema o drHariza,ali za bosnju nemoze bit niko dobar vidimo to nasim igracima u repki,Dzeko nedadne go odma kloc itd,Bolji bosnji scepo naravno on uspijo obogatit se u ratu i posleratnoj BIh dje narod nema sta jest,a njegova zena ima 200mil stamislite kolko on ima kad njegova zena kupi nekretnine za 200milioncica naravno bez placanja poreza,toj patrioski i nije sistemska mafija,za scepu su svi arapi teroristi za kojima se otimaju svjeske politicke elite da bi ih pridobili da uloze kapital,neka bosnjaci gurac ce vam iran vis poslat municiju i naoruzanje ako ponove izbije kakav sukob ovde a zapad ce poslat i pomoc dok bude opet sto hiljada zrtava naravno bosnjackih,kad ste dozvolili da vam scepo istjeruje prijatelje irance i to sve kao prestavnik bosnjaka hahahah bosnjaka,glasajte vi opet za njega.SDA je sutila kad je scepo pljuvo po Harizu godinama iznosio neistine o covjeku a kad pocese njih pljuvat onda se pobunise.
Jesi li gledao mozda ikada njegovi dijalog sa LAgumdzijom?Pa ono sto je njemu Zlaja pricom radio (igro mu se sa mozgom),nikada niko nikome nije.Pa drzava se citava smijala.Cuj Silajdzic pametam,pa treba mu sat vremena jednu recenicu dok izgovori,tokmak pravi,imbecil.Ali faca vazda ozbiljna,ko fol odgovorna,bas zatosto je pun komplexa ,jer je svjestan da je debil.
e jest ti zlaja neko mjerilo porucuje na tribini u Mostaru svom politickom protivniku daj pametniji od njega hhahahhha samo sto ga nije pozvao da mjere koifcijent ciji je veci,djeti je zlajina drzava za covjeka i zapadna njemacka?Kod zlaje je drzava za poslusnike.Posle ovog debakla koji ce sad dodzivit na izborima SDP se raspada zajedno sa nebodercima.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Naj pametni i naj posteni bosanac i naj politicar
Ovo je najpametniji predsjednik kojeg smo IKAD imali.... Al' stoka ga otjera, ma nmvz nismo ga ni zaslužili...
Svi vi koji pišete protiv uvaženog Dr.Silajdžića ste gomila lešinara koja očigledno nema pametnijeg posla nego da piše nebuloze o ovom VELIKOM GOSPODINU. Stidite se vaših komentara i zapitajte se da li je sve uredu sa vašim mentalnim zdravljem!!! HARISE, NAJBOLJI SI !!!
Odreci se usluga ovakvog gospodina moze samo blesav narod. Covjek koji govori 3 jezika,covjek sa strasnim vezama kako na istoku tako i na zapadu nam nije bio dobar??? Dobar nam je Faraon koji ni maternji nezna kako treba. Doveli smo politicare koji sa sobom vodaju prevodioce koje opet mi placamo. Hare jedini dovodio investitore pa opet nije bio dobar???
U kakav trio fantastikus!!!!!!!!!!
Hari mata HAri. yhebo te alija i ti njega u dejtonu ste zasrali sve ostalo je razvlačenje pameti svo vrijeme
Odrecitirat ce njima Hare onu pjesmu o musavom palestinsko djecaku i njegovom kljakavom magarcu.Empaticno.Postidit ce sve.A eto on je poliglota,svjetski putnik,krema kreme,a zu to musliman intelektualac.A to sto je na bijedi svoga naroda navukao milione,nema veze,
Ako mi ne znamo, znaju drugi ko je pametan
Kolko li je Hare tezak....
Otkud sad on opet na sceni?????
Grobar Bosnjackog naroda.
HariZe sine gdje si???
Nemoj Harise više, Allaha ti.
HARISU NIKADAI NIGDJE NEĆEBITI LOŠE.ZNA TAJ SVOJOJ GU*ICI. KADA JE BIO RAT U BiH ON JE KOMPLETNU SVOJU PORODICU ISPALIO A ON OSTAO I ,,VAZIO,, ,,VAZIO,, I ZABAVLJAO SE. ČUJEM DA JE NAROČITO VOLIO DA SLUŠA PJESMICE SELME MUHIDINOVIĆ A KAŽU I DA JE NJOJ POSVEIO PO NEKU....PJESMICU.
E to je onaj što ga BiH zaćera, nikada mi nije jasno kako uspjede toliku kauciju platiti englezima..
Kakvu kauciju??