Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OLUJA JARANI, SAMO OLUJA!
stoo oluja kad moze BESA
sto od 18-58 a ne od 1-101,vise je srpski,hahahaha kmmeee kako ide onaj natpis u srpiji NEVER FORGET THE BUBREG hihihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
povratnici ne trebaju da se vracaju u RS ...bez BESE !
samo BESU ....
RS JE OPCENITO HAOS!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Mene ovo sve podsjeca na Palestinu, jad i bijeda bosnjackih politicara
ma kakva kraljevina jugoslavija, pa oni su potpuno prolupali, a onda ako cemo ganjati neku pravdu nek unesu i vrijeme osmanlija. Na stranu sve jedno mi nikako nije jasno. Bosna i Hercegovina je drzava, a njeni gradjani su drzavljani iste. za mila boga odakle su izmislili drzavljanstva federacije i rs?? da covjek pomahnita.....
Ovi popusili u ratu i sada bi jos neka prava. Mrs stoko bezobrazna! Republika Srpska to je nasa DOMOVINA!
Mrs poturico!
Sta je posrbico smrdljiva ? Vrati se svojim pradjedovima Bosnjacima !
Sta je posrbico smrdljiva ? Vrati se svojim pradjedovima Bosnjacima !
Da nije tragicno bilo bi komicno,pederacija se uvjek sjeti ugrozenosti povratnika samo i pred izbore a Do dick referenduma. Ebete narod u zdrav mozak!
Jarane, pa po kojoj logici da narod živi, recimo, u Vogošći, a da glasa u Srebrenici? Ako namjeravaš da se vratiš,onda OK, ali se tamo niko ne vraća niti želi da se vrati iz civilizacije u neku vukojebinu (Srebrenica je metropola za te vukojebine). Zašto onda i ovolika frka i problemi?!
Najbolje bi bilo kad bi se svi vratili gdje su bili, ali neki to neće i to je njihovo pravo. Samim tim moraju biti svjesni da više ne mogu glasati tamo gdje neće da se vrate, sve je jasno k'o dan, samo se bez veze dižu tenzije.
Potpuno te razumijem parker, svi manje više imamo ponekog takvog "komšiju", ali takvi su već izgubljeni u životu, a u stvari bi im bila neka vrsta kazne da se vrate, a na političkom planu to bi bio potpun poraz etničkog čišćenja i nacionalne homogenizacije i getoizacije u kojoj ni za jedan narod u cjelini nema napretka, osim za njihove takozvane zaštitnike nacionalnih interesa.
Znači, treba omogućiti da se dođe glasati u RS, pa se onda može preseliti gdje hoćeš. Jeste, sve je ustavno kada dođe Duška Jurišić da glasa i prijavi se u Srebrenicu, pa se onda odjavi i sve može samo da se preglasa opet. Eto Vam vaše BiH, SDP-ovi idioti...
Normalno, nebuloza žešća, ali ako kažeš nešto i odmah si neprijatelj, četnik, ovo-ono...
Mene ne zanima ni RS ni Federacija BIH nego država BiH. Ovo je tema u kojoj niko nije nevin, jer svi hoće nekakvim sredstvima da ostvare ili uskrate prava građana s kojim manipulišu i sa jedne i sa druge strane. Ne može neko živjeti u Vogošći, a glasati u Srebrenici, niti može neko živjeti u Pržogrncima, a glasati u Bratuncu... političari od'ebite i sjašite više sa tim manipulacijama .
HAJTE BESPOSLENI I DOKONI TIPKAROSI TASTATURA OKRENITE JEDAN OD OVIH HUMANITARNIH BROJEVA ZA POMOC POPLAVLJENIM KOJI SE TRENUTNO EMITUJE NA BHT I DRUGIM TV STANICAMA U BIH.....
Kad bi se svi, bar oni koji nisu van BiH, vratili u svoja prijeratna mjesta u RS, ili u njima najblizi grad u RS, puno manje bi ne-Srbi u RS imali problema. Ako ne zelite izgubiti taj dio BiH, vracajte se, jer niste samovoljno otisli, i oni koji su vas otjerali ne bi onda imali svu moc i ispunjen cilj za koji su ratovali i ubijali.
Ćuj da se vrate?! Neće se vraćati iz Sarajeva u neku vukojebinu, nije lud! Ha ja!
Naslovnica- ma i sto minusa koje ti daju nece promjeniti cinjenicno stanje a to je da si u pravu 1000%
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
jesu povrtnici ovi sto uzgajaju i prodaju povrce ?
i ja gledam sta su im jadni ljudi skrivili. rade zemlju, muce se.. a ovi ih jebu : D
Koji povratnici 19 godina posle rata ?
cuj koji? pa rodili,zivjeli tu pa bili prognani i eto qrcu im cejf sad da se vrate. pa ce otici pa ce se opet vratiti kad hoce i gdje hoce
Vracaju se ko na svoje !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pozivamo Vas da posjetite humanitarnu izlozbu fotografija o zivotu Roma u BiH "Pod istim krovom", u organizaciji Civil Rights Defenders, koja je postavljena u srijedu, 28.05.2014. u Art kinu Kriterion Sarajevo i trajace do petka, 06.06.2014. godine. Izlozba je prodajnog karaktera, pa mozete kupiti neku fotografiju ako Vam se dopada, a sav prihod od prodaje fotografija ide za pomoc zrtvama poplava u Bosni i Hercegovini. Za detalje o samoj izlozbi mozete posjetiti ovu stranicu: https://www.facebook.com/events/299490953550547/ Ulaz je naravno slobodan i svi ste dobrodosli, pa pozovite i druge osobe, a svi posjetioci dobijaju zidni kalendar gratis sa umanjenim, pobjednickim fotografijama na njemu.:-)