Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad Mile opali Željka, riječ je o homoseksualizmu, zar ne?
Da se ne zove MUJO najviše bi mu odgovaralo ime KALIMERO.
Cuvaj se ti svojih,od Sirije do Maoce,oni su problem broj 1 u svijetu,Dodik je bezopasan,bar nije kao ovi pomenuti,ni blizu,pravice ti vi njega od pijeska
Treba nastaviti tamo gdje nas je izdajnicki nato zaustavio, Svi srbi u jednoj drzavi....srbiji.
Da vas Nato nije zaštitio, ne bi ni krenuli bilo gdje. Srbi će svakako biti u jednoj državi.
@DzevadGalijasevicRS koga je to nato spasio ? Koga je to nato zaustavio pred Banja lukom ? Drugi put nece vas ni ni nato ni putin spasiti. PS dobro ti ime, pravo Tursko. Zna se cije gene nosis.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JOMU , POKUSAJ SA SRBIMA MALO NA KARTU BRATSTVA I JEDINSTVA, MOZDA UPALI.
Ovo ti je kao kad kuhas zabu. Stavis je u lonac sa hladnom vodom pa postepeno podgrijavas dok se zaba polako navikava na tolpliju vodu sve dok ne provri, a tad je vec i kasno za iskakanje. Cilj i svrha RS-a je da eliminise sve do posljednje osobe koja nije srpske nacionalnosti na podrucju koje kontrolisu, uvijek bila, uvijek bice. Kad to vise ne bude cilj vladajuce strukture u RS-u nece vise biti i razloga da se RS sacuva. Ko to ne vidi i ne prihvata nek se kuha.
@zarijatidubokovic Dakle ti u principu ne negiras da je svrha RS-a ovo sto sam gore naveo nego samo zamjenjujes tezu. Hvala na potvrdi Sto se tice Sarajeva, pocev od moje punice srpkinje koja zivi tamo pa sve do profesora na fakultetima, u Sarajevu itekako ima Srba, sto se za Banjaluku kad su u pitanju ne-srbi nemoze bas reci.
@Zilot Dakle hoces da kazes da mene nema u Banjaluci zato sto nema Srba u Sarajevu? Bez tendencioznoscu, cisto da se razumijemo. A ti mi objasni tu logiku posto ja nikako ne mogu da to skontam.
Mujo ti ne razumijes. Ako se kaze Republika Srpska, to znaci da nije hrvatska ili bosnjacka. Vizija ove republike ce biti dostignuta kada bosnjaci i hrvati shvate da je to Srpska, a ne njihova. E moj Mujo reciprocitet i jednakopravnost postoji tamo gdje su uvijek i bili, a ne tamo gdje bi trebali biti.Konstatacija da se broj bosnjaka smanjuje je tacna. Zasto bi inace zapoceli etnicko ciscenje birvaktile?
majmune nicija do zore nije gorila, evo banana sad fataj
@5 Korpus baby Gospodine Gorila zadrzi bananu. Btw hvala
Prvo im potpisete entitet onda im date sva ovlastenja a poslije kmecite. Nije za vas ni da nacrtane ovce cuvate a kamo li da vodite drzavu . Beee!!!!!
Ja sam Srpkinja iz Srpske, tacnije iz Bijeljine. Verujte mi nijedan nesrbin koji zivi u Bijeljini ili bilo gde u Srpskoj nema nikakvih problema. Srpska stiti prava svih svojih gradjana i drzavljanja. Postoje oni koji zive u Srpskoj a ne misle lepo o nasoj Republici i o Srbima. E takvi se nece bas dobro provesti.
Jaglasak ....ekavski prekoDrinski....verujte ,lepo itd.....sta da ti kazem ....lustige behinderung ..du bist beklopt.!
@GrofDrakula "Za Srbe koji zive u federaciji,kojij ima u manjem broju ne mogu reci da uzivaju sva prava." ajdeee a sta im fali? zasticeniji su od polarnih medvjeda dok u srbiji to nije tako sa bosnjacima a o cetnitetu da ne govorim.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)