Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% ispravno. i ne dajte. tu oko toga nema nikake price. ko misli da ima nek ih slobodno odmah vodi svojoj kuci.
@Robomnikad nek ih vodi kuci oni koji su pokrali pare od eu i iom namjenjene za smjestaj migranata a to su ogromne pare
@Robomnikad Neka ih smjeste na Poljinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Majmuni spalili kamp i sad bi u jos bolji smejstaj
@errorcode pa hoće da su bliže gradovima, tu su im hanumice, hanume i pakšu meraklije
Rekla amerika da tako treba... to su vasa braca i prijatelji...
Joj bruke, majko mila.
koliko je para baceno, jeftinije je bilo platiti avion i sve nazad poslati
A ovi iz IOM-a su takva bagra, izražavaju zabrinutost što migranti nemaju gdje bit u BiH. Vozite ih van države mamu vam, dosta smo mi bili smetljište Evrope. Dosta našeg naroda se uvalilo u IOM, dobili mobitele službene, jakne, auto, dobar keš pa landaraju okolo i prave se da su migranti svi do jednog doktori nauka, profesori itd.
A šaljete ih u Hrvatsku iako znate da je to gamad. Dovezli ste ih na granicu, a sada kad’ ne mogu preko grane sad’ odjedanput ne valjaju migranti.
Migranti bez kampa je najgorim rjesenjem i za migrante i za domace gradjane a nesposobnost odgovornih je dovela bas do toga. Sad imamo paljevine ( protjerati izvrsioce ), migrante na ulici i hladnoci, najezdu na naselja, proteste gradjana...a vremena i para je bilo za laksavanje i migrantima i gradjanima.
avion, avion, avion i samo avion fiiijuuuu odakle je dosao i kraj price...
Dok se ljudi ne dignu da zaštite svoja elementarna prava neće se ništa promijeniti. Vodi ih Bakire sebi kući.
Uz Bihac !!!
Podrška Bihaću, ako se tliko brinu neka ih vode sebi. Migranti su prokockali dobrotu ovog naroda
Žao mi je, nedaj se Bihać
@fbUser1604348432 pa zato što ih vi zovete. Kakvim ste sve riječina nazivali Hrvatsku, a vidi sad’ vraga.
Ako gradjani Bihaća pobijede u ovoj neravnopravnoj borbi sa onima koji hoće da nasele ilegalne migrante u Bihaću, neka znate da su pobijedili za sve Bošnjake i BiH. Bihać je samo proba za naseljavanje u drugim većinski bošnjačkim gradovima. U Sarajevu se naseljavanje nastavlja.
Atife Dudakoviću organizuj taj narod
@mujo1983 Atif i komandanti se sakrili u mišije rupe jer je ElBake rekao, tišina miševi mali. Pi*ke jedne gole
Zašto ih ne smjestite u hotele. Hrvatska je 91. smjestila u hotele i odmarališta stote iljad muslimana iz Bosne. A danas, svi kontra Hr. Samo srića da nismo u istoj državi. Ko vas j....
@tiramola tako je.
@tiramola Mater vam gubavu ebem, sve što je oružja i humanitarne pomoći stiglo preko vas za nas zauzeli ste 80% a ostatak poslali nama. Sad vi kao fini! Vi ste kao pomagali! Pomagali ste za svoj džep govnari, konjušari europski. Nabijen čitavu hr. Gori govnara od vas nema na daleko.
Vodite ih u Sarajevu. Sarajlije najviše brinu o migrantima, ne može čovjek disat od njihove dušebrižnosti po komentarima
Pa dodji u Sarajevo i vidi koliko ih mima,pun ih je grad,ocito ne znas ni gdje se nalazi sarajevo seljacino