Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vodi ga kuci
Pa trećina BiH je hrvatska zemlja..kako onda može e biti u gostima ?!?!?!?
jeste onoliko koliko je i Hrvatska Bosanska
bandića su kao bivšeg komunistu i katolika uvijek učili da govori istinu..............i on je samo rekao ono što drugi s razlogom misle u sebi...........suport bundyu............
Sve je pravo (Y)
Ko je tada bio clan Gradskog vijeca?
Realno jedino rijesenje za BiH je regionalizacija na tri teritorije, regije, entitete, nazovite kako hocete. 500 miliona godisnje bi ostalo para ukidanjem Kantona u Federaciji. Pametnom dosta.
Bandić je OBRUKAO sve Hrvate koji postoje, jer historija nije zapamtila da onakva seljačina bude gradonačelnik Zagreba koji je važio za GRAD KULTURE u Jugoslaviji i ispred Beograda,Ljubljane, Sarajeva, Dubrovnika...... ali sami Hrvati (uz podršku bratskih Hercegovaca) su krivi jer su uzeli seljaka iz POGANE VLAKE (tako se zove njegovo selo) bez ikakvih gradskih manira da ih pretstavlja u svijetu i da rukovodi njima.
heh,.zagreb grad kulture..:):):)
sta se i ova manjina hrvata nesh uzdigla,a 250 tisuca u bosni,i to uzivaju ka papa preko bosnjackih ledja.
Trebali ste vi to da urucite INCKU... Zalite se njemu!!!
Kakva demagogija. Prvo ga proglase za pocasnog gradjanina pa se onda (kao) peru. Po onoj narodnoj: Nije majka Muju karala zato sto se kockao, vec zato sto se vadio.
Uvredio poturice,kao da je to nešto...
pa koga ce kada smo mi 75% od ukupnog stanovnistva u BiH,sta ce smradove da uvredi kad su oni poremecen narod svakako-
O Bošnjaće tako ti allaha dzerlešana
Učenik druge osnovne škole u Sarajevu poslan na pedagoški pregled i psihološko vještačenje , jer je greškom na pitanje učiteljice od koliko se entiteta sastoji naša zemlja odgovorio "Od tri".
MENE NIJE MENE BOLI KURAC ŠKUTOR, A DA NIJE USTAŠA, JOŠ NIJE ROĐEN TAKO DA....
Ovo nije prvi put multietničara da pljuju ruku koja im daje I nije strašno puno uradio za sarajevo već je strašno puno dao što u novcu što u materijalnim dobrima. Čudni ljudi ti bosansko bošnjačo sarajevski intelektualci Isto ko Sidran pljuj po Kusturici a na kraju od njega daj pare za operaciju
Dobar naslov "veliki dio populacije" ali manj dio teritorija BIH
...gleaj trojca na slici...
Ne kontam,vi Bandicu hocete nesto da oduzmete a niste mu ni dodjelili...Bas ste smesni!!! Sto se tice Sarajeva,Bosnjaci vi bi Slobodanu Milosevicu treba li da date tako neku nagradu.On je vise za Sarajevo uradio nego bilo ko.Nas Srbe ste preveslali,dali ste nam sela poput Srebrenice i Zepe(ni koze se ne snalaze u cuki i pasu pod rucnom) za Ilijas,Vogoscu i dr. Prema tome,pokrenite inicijativu da se SLOBODAN MILOSEVIC nagradi a ne neki Bandic,mislim nema smisla.Budite bar nekada ljudi!!!