Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kako druge tel prezivljavaju?Koliko ovdje ima parazita boga pitaj ako u jednom muzeju ima 38 sluzbenika.Nisu napravili dokumentarac NIKAD.Sav program se svodi na dovodjenje politicara da palamude i kaze imamo program.
još jedno leglo uhljeba. ko im j*be mater. nek pošutaju stranačke uhljebe (u svakoj drzavnoj firmi ih je najmanje 75%) i nek dovedu par sposobnih i školovanih novinara i urednika i eto koraka naprijed
vaiz Nije mi bilo mrsko provjeriti na googlu.Primjer RTL televizija u Njemackoj zaposljava oko 500 radnika.Ma ovi su nasi giganti :) Uzeo sam njih jer su mi prvi pali na pamet RTL Television gilt in Deutschland als Vollprogramm nach dem 2. Rundfunkstaatsvertrag und beschäftigt heute nach Auslagerung der Nachrichten und der Technik ca. 500 fest angestellte Mitarbeiter (Stand: August 2010)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
900 zaposlenih!? toliko ni CNN nema!
sad cete zaraditi na euroviziji. deen ce da vam donira gostovanje u emisiji sa zvaljama preko ekrana
Koja god firma nemoze zivjeti od svoga rada treba joj kljuc u bravu!
Program vam je u nivou FTV prepun intelektualnog sadrzaja " lud zbunjen, inspirativnih emisija za zaglupljivanje vec zatucanog" .Vi ste ko i GRAS isto vas ceka a direktori su vam stranacka kasta. Onog dana kada tu utvrdu od zgrade FORT BHT FTV , izdate ili pretvorite u tvornicu vune ili silos za zob, mozete ocekivati bolje plate. Mislite i dalje guliti pretplatu, ha ?
Ko to kaze da oni moraju postojati,kao prvo samo dragi Bog zna koliko ih tamo radi,program je ziva karina barimba do 12 h jbt pa ni djeca nisu retardi da to gledaju,domaci filmovi kao sto jedan dole napisa znam napamet,politicka emisija koja kosta u vrh glave 10 km zajedno sa gostima,konstantno narod filuju losim vijestima pa crnjih vijesti u zivotu nisam vidio nego kod nas nista pozitiva,i na kraju jeftini politicki aparat u sluzbi pojedinaca te kao takvima vam zelim da sto prije propadnete jer vas ja evo vec 10 a mozda i vise godina zaobilazim u sirokom luku i vas i vase vam kcerke ftv i rtrs.
SVE TELEVITIJE KOJE SE FINANSIRAJU TV PRETPLATOM I IZ BUDZETA ,TREBA LIKVIDIRATI.-TV PRETPLATU I ONAKO PLACAJU SAMO BOSNJACI.-PROGRRAMI NA TIM TELEVIZIJAMA SU POD KONTROLOM KORUMPIRANE VLASTI.-TE TELEVIZIJE, SAMO SLUZE VLASTIMA ZA MANIPULACIJU NARODOM.-TVSA PREDNJACI U MANIPULACIJI MASAMA.-NEPOTREBNI SU,I ONAKO INTERNET PREUZIMA SVE.--
https://youtu.be/Hne0mZWtby8
Propasce i Bht, i Federalna tv.Vec su propali,ali ce propasti skroz.Koja budala ce placati kanal koji nije na Hrvatskom jeziku.Srbi imaju svoj kanal,Bosnjaci imaju svoj,Federalnu tv,a mi Hrvati nemamo svoj kanal.Ne trebam ga ni imati,ali necu placati ni ove sto nitko ne gleda.Svatko ima kablovsku i gleda sto zeli.Ima izbora za svakoga po nesto
U Hrvatskoj su sve TV na hrvatskom jeziku pa bujrun u Hrvatsku i uživaj. Ovo je BiH i ako se ne osjećaš građaninom ove države idi u Hrvatsku, ako te žele.
Mafb. Ja sam zivio kao Hrvat u Bosni prije tebe,jer prije nije bilo Bosnjaka,a ti si vjerovatno Bosnjak.Hrvata je bilo u bivsoj drzavi,ali Bosnjaka nije.Neka bude kako ti kazes,ja cu zivjeti gdje ja zelim,dobro sam dosao i u Hr,i u Bih,a tvoje misljenje nece dati napredak ovoj drzavi.A ja zivim bolje od tebe,i zivjecu i u buduce.Prije je bio Srpsko-Hrvatski,a sada ima Bosnjacki,na Bht,i Federalnoj,a nema Hrvatski.Meni ne smeta neka nema,zivim isto svejedno mi.Nisam placao i necu ga placati nikada,dok je god ovako.Eto valjda sam te malo prosvijetlio,mada sumljam u to.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pripojite FTV BHT-u, penzionišite one koji su sazreli, bolje raspodjelite ljude, i ne nadajte se od pretplate da živite.
I da, pokrenite je.beni marketing, pokrivate cijelu državu a to je velika šansa.
pa u kakvim bi gubicima bili da pustaju filmove kao npr hrt i rts. ili da imaju 2,3 kviza, neke dokumentarce ili muzicko-zabavne emisije ?
I meni nedostaje bruku para pa se pokrivam onoliko koliko mi je krevet dug :D
Elhamdulillah, akobogda će ih uskoro likvidirati
Fali i meni jarane samo 400 KM da preživim mjesečno, jer nemam ni toliko. Čuj, ostala ima posljednja mjera - smanjenje plata? To vam je, gospodo trebala biti prva mjera. Urednici vam ne znaju koliko gemova ima tenis meč... O kvizovima, dokumentarcima, najnovijim filmovima, ne treba ni govoriti. Ni FTV nije ništa bolja- "Kod amidže Idrizda" i "Nebo iznad krajolika", sam napamet naučio. Odakle komercijalnim televizijama pare za prenose? Treba vas ukinuti sve...
Nek zatvore radnju i onako je za murca
Pa ljudi sta raaaaadite!!! Zar nema niko sposoban da vodi drzavnu TV.... Sramota