Propasce i Bht, i Federalna tv.Vec su propali,ali ce propasti skroz.Koja budala ce placati kanal koji nije na Hrvatskom jeziku.Srbi imaju svoj kanal,Bosnjaci imaju svoj,Federalnu tv,a mi Hrvati nemamo svoj kanal.Ne trebam ga ni imati,ali necu placati ni ove sto nitko ne gleda.Svatko ima kablovsku i gleda sto zeli.Ima izbora za svakoga po nesto
U Hrvatskoj su sve TV na hrvatskom jeziku pa bujrun u Hrvatsku i uživaj. Ovo je BiH i ako se ne osjećaš građaninom ove države idi u Hrvatsku, ako te žele.
Mafb. Ja sam zivio kao Hrvat u Bosni prije tebe,jer prije nije bilo Bosnjaka,a ti si vjerovatno Bosnjak.Hrvata je bilo u bivsoj drzavi,ali Bosnjaka nije.Neka bude kako ti kazes,ja cu zivjeti gdje ja zelim,dobro sam dosao i u Hr,i u Bih,a tvoje misljenje nece dati napredak ovoj drzavi.A ja zivim bolje od tebe,i zivjecu i u buduce.Prije je bio Srpsko-Hrvatski,a sada ima Bosnjacki,na Bht,i Federalnoj,a nema Hrvatski.Meni ne smeta neka nema,zivim isto svejedno mi.Nisam placao i necu ga placati nikada,dok je god ovako.Eto valjda sam te malo prosvijetlio,mada sumljam u to.
Prikaži sve komentare (72)