Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije "umjetna" nego "uzp inteligencija"!
Ko ustašhama uopšte daje za pravo da se kite čisto bošnjačkim dijelom Mostara. Mrššš u tri P.M. Međugorjem se kitite...
I sad se ko brane da oni nisi toliki nacinalisti . Da su imali imalo srama i stida nikad nebi sravili onoliki krst da dominira nad mjestom gdje zivi više od polovine Bošnjaka.
Nisu ustašhe nacionalisti nego fašisti. zinula guzzzica UZP ovska, da im je bošnjački Mostar, da ruše džamije a prave katedrale kao devedesetih što su. Zaboravili da su dobili devedesetih po čmaru..
A ko naredjuje vjestackoj inteligenciji tj robotu nego covjek
Sta kaze?Nije do ujka,omaklo se nekom drugom?
sad oni kao ljuti .na koga? hahahaha a vazda govorili mostarske balije.a sad prisvajaju Mostar.smradovi.
Nema mira dok Najveci kriminalac na balkanu nije u zatvoru
Dzaba se perete fasisti
AI islamofoban...:D
Mujo kockanje majka
kako samo đamiju obrisa, mora da je neka katolićka umjetna inteligencija
Ko moze ovo povjerovati, pa kad je AI napravio sliku pogresno kako da niko od vas ne primjeti da nesto nije ok? Toboze niste ni gledali samo printali neznajuci sta je na slici? 100 % se radi o Ustaskoj propagandi , nema dileme!!!!
Sa jedne i sa druge strane Mostara na ovoj slici žive samo bošnjaci Zabranitida se uopšte kite našim blagom. Sad tužiti i EU i ustašhke gnjide zbog ove slike.
how yes no....
Svaki AI kreira slike na osnovu instrukcija. Sad oni nesto ljuti. Ma daaaaj
PLAKAT JE SMISLILA UMJETNA INTELIGENCIJA IZ MOZGA JEDNOG DR I AKADEMIKA KOJI NIKAD NIJE POLOŽIO MATEMATIKU KOD PROF BEHDŽE NA MAGISTRSKOM STUDIJU. AKO VAM JE PRETEŽAK OVAJ REBUS RADI SE O NOSIOCU EUROPSKIH VRIJEDNOSTI I ULJUDBE I K TOME VLASNIKU NEKOLIKO NEREALIZOVANIH OPTUŽNICA. JOŠ NE KONTATE? I NAJBOLJEM MILETOVOM JARANU TE BUDUĆEM AMERIČ. CRNOLISTAŠU.
.... koji se do '90 potpisivao ćirilicom
Hahahahaha cuj umjetna inteligencija
Klasična zamjena teza. Nisu šovinisti oni koji su napravili problem, falsifikovali činjenice i "izbrisali" džamije, nego su šovinisti oni koji su reagovali na te njihove šovinističke poteze...