Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome ce odgovarat,ovo nema nigdje,zamisli nedolazis na poso,a plata redovno 6 milja,to samo ima u ovakvoj lopovskoj drzavi,tesko obicnom narodu,nema ovdje boljitka bez toljage i borbe.
Ma nije ba tesko obicnom narodu jer suti i trpi umjesto da sve dignu na noge i svake izbore nove biraju, vidio bi kako bi se pocelo radit. Narod je kriv sto ne protestuje i sto ne glasa
Utopljavanje zgrada u Grudama i po Hercegovini??? Pa da su naveli rashladni uređaji čovjek bi i povjerovao.
Legitimni na čelu ministarstva pare išle konstitutivnom ugroženom narodu šta je ovdje čudno...umjesto da odmah odu i da ga uhapse nama vade mast bez potreb
Koji smo mi k.... od drzave
ma baš me čudi...sve poštenjačine...a narodu koji guzelja po minderima neka se ovo događa, treba ustati i nešto promijeniti! šta se čeka?
Hdz ministarstvo. Sada im ne smeta BiH , kada kradu...kao ni SDA naravno.
Pazi ove slucajnosti: “dodijeljena su općinama Žepče (za dva projekta 117.000 KM)” Ministarstvo prostornog uređenja Ministar: Josip Martić Rođen 1962. godine u Bistrici, općina Žepče.
Kuma Ljuba i ko jos?
Potpuno nevjerovatno!
A mi pametujemo s komentarima I gledamo u nebo hoće li se sta promjeniti
ma jeel to moguuceee.....
Samo uzimaj i pišaj se po narodu. Niko nikad nizasta nije odgovarao. Deri do iznemoglosti
I kakve su predložene sankcije, kazne, prijave tužilaštvu ? Nikakve ! Ljudi hladno pored plate uzmu 54 000 KM za jednu godinu ! A tu su već 8 godina najmanje ! Rezultat 400 000 KM za komisiju koja nije ni potrebna, sve se to može odraditi kroz redovne poslove !
Kako je ovo raj drzava ta krasti.
Šta bi klix mi obriše komentar, jer su jedan ili dva čovjeka uzeli od komisija za godinu dana 54 000 KM. Tu su najmanje 8 godina, pa su onda uzeli najmanje 400 000 KM, za rad u komisiji koja nije ni potrebna. Sve se to može raditi kroz redovne poslove za koje primaju platu !
ODMAH NEKA TUŽILAŠTVO POČNE RADITI - Neka odgovaraju svi za zloupotrebu i pronevjeru