Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ne moze iz nutra - moze iz vana.
Sta vrijedi kad ce i dalje primati platu 7.000 km i ostavku nece dati?
Diskreditovalo ga. Sad će vas sve tužit!
Aferim
Žalosno je to što institucije ove države niti imaju snage ni volje da nešto poduzmu protiv neprijatelja ove države, i svi cekaju da eu reaguje da bi se nešto normalno desilo u ovoj napaćenoj državi.
To avdo kralju samo razotkrivaj kriminalno koruptivnu izdajnicku bandu.....
tužilaštvo umiješano u više afera nego onaj keljemendi kralj kokaina, šta očekivati od ovakve banane drzave
Uskoro cijeli SNSD na nekoj od crnih lista. Kada propanu stvorice se ogroman politicki vakum koji ce progutati cijelu RS.
Gradjani BiH trebaju se poceti obracati Europskoj uniji za rjesavanje osnovnih ljudskih prava-pocev od zaposljavanja pa nadalje. Pravo na posao je osnovno ljudsko pravo. Ne moze neko raditi na tri radna mjesta i imati za odvojeni zivot i sl., a neko ne raditi godinama.
@politika.je Samo treba zatrpati institucije Europske unije svim problemima koji tisti narod ove zemlje.
Sad će im Ruza pisati.Uskoro moze izdati roman pod naslovom "Ja svima pišem,a oni nista".
Bas ih briga ova krmad se nakrala od štela i uništavanja predmeta dokaza i ko zna kakvih sve krivičnih radnji koje su radili u instituciji čija bi svrha trebala biti borba protiv kriminala... I šta sad...nikakve odgovornosti. Ovi u pariz a oni na sejšele msldive karibe ilu neke druge egzoticne destinacije na racun gradjana. Jbt šta mi dopuštamo. Kskva stoka
Amerikanci ih dočekali u Parizu, i odvukli u podzemlje...a bio si mlaaad, hoćeš da jedeš, hoeš da *ebeš...a onda droga.
Sram nas bilo, mi sutimo
I ovo je garant podvala političkog Sarajeva, direktan atak na srpstvo i srpske kadrove.... 😂😂😂
Ono sto prolazi u BiH , na prolazi u EU. Sad njih dvoje mogu jesti mezu ,a u Pariz ce ici oni nepotkovani.
potkuj me careeeeee,,,,, milan kujeeee,,konja po mjesecuuuuu
Vazno je da je pocelo sa strucne strane PODKIVANJE. Sad bi po meni trebalo ici na tocnoutvrdzivanje validnosti njihove skolske naobrazde jer mi ni Celo a ni Ruznica facom a ni komunikacijom ne lice na jednog redovno odskolovanog pravnog intelektualca kao i jos nekolicina nadzocnih u VSTV - u
Smece..