Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izabrati nasumicno nekog Srbina, uhapsiti ga i osuditi na 10 godina u Zenicu. Pa ces vidjeti kako oslobađaju Huseina.
@Sateuio Pa to se tako radi. Medjutim Bakir nema muda. Vidjeti cemo kad ga Konakovic zamijeni ima li ih on ili je i on bezmud.
@Sateuio To i jeste cilj ovog svetog trojstva! Da je vanzemaljac, ako nije prekršio zakon, ne diraj ga!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Husein Mujanovic heroj odbrane bosnjackog roda i slobode
@Fundament HEROJ, A NE ZLOCINAC! Zar se ne moze uhvatiti jedan komad Srbijanca i napraviti razmjenu zatocenika?
@Fundament Herojstvo je u rovu, a ne s pendrekom u zatvoru. Ako ti je to mjerilo herojstva, sve si rekao o sebi, bijedniče
"MUP Srbije tada nije imao provedenu istragu, nego samo onaj aktuelni spisak sa 3.500 imena boraca Armije RBiH, na kojem su estradne ličnosti kao što su Hanka Paldum i Davorin Popović"
Treba reci da je postojao zatvor u hrasnici skoka i da su i tebe zatvaranje. To je istina
Do 2030. po planu EU i velikih sila Srbija ostaje bez Sandzaka i Vojvodine
A ja živim 25 godina ubijeđen da u Federaciji nije bilo logora. Bar je to priča bila uvijek kad se spomene rat. Mi heroji, mi junački odbranili, mi u tenama na tenkove, mi sačuvali obraz, mi multi-kulti, a nije k'o anam oni. I onda se pljuje po ljudima koji su pobjegli. Šta je treb'o Nele, da ostane pa da ga "smjestite" kod Huseina na čuvanje? Joj majko moja, što me ne rodi negdje drugo.
Ma jok ba napali iz grada na tenkove i topove koji su vec davno prije bili postavljeni na brdima oko Sarajeva. Ali hajmo zanemariti Sarajevo, sta je bilo u Bijeljini, Visegradu, Zvorniku. Sutirati nogom u glavu vec mrtvu zenu za mene je prijatelju poremecaj a ne znam kako ti to posmatras. svako dobro
@gidu Pa i za mene je teški poremećaj, druže moj, nema šta drugo biti. O Srpskim zločinima se zna sve uzduž i poprijeko, to smo obradili davno, sudovi su rekli svoje. Nije meni cilj da umanjim tragediju Bijeljine, Višegrada, Zvornika, Foče, Vlasenice, ni bilo kog drugog mjesta. Ja sam samo iznenađen ovom pričom jer se oko mene 25 godina mantra kako ovakvih stvari nije bilo. To je sve. Svako dobro i tebi, od srca. Nadam se da se razumijemo.
Šta mu dođe Errol Flynn?
Meni nije jasno koji k ce ici za Srbiju i sad place kuka da se izvuce iz Zatvora.... Znao je da ce biti hapsen hja
Dobro je poznato da su Sandžaklije najviše pravile zločine u ARBiH, teške sirovine.
Ako su uhapšeni bili vojna lica, na licu mjesta trebalo streljati. Spasiš nedužne živote, a sutra i ako te uhapse barem znaš zbog čega ti sude.
Tipicno montirano sudjenje koje sa pravom i pravdom nema nikakve dodirne tacke.Treba ici na Evropski sud i kad dobiju oslobadjajucu presudu, traziti milionsku odstetu za nanesenu dusevnu bol.
HOCE LI ZLOCINACKA CRKVA I AMFILOHIJE ORGANIZOVATI LITIJE DA LJUBE KASIKU ILI CE ICI NA UTAKMICU ZVEZDE I PARTIZANA?
Husein Mujanovic je heroj jer je branio Bosnjake i Islam od krstaske krvozedne inkvizicije i to sto su 1389 godine izgubili Kosovski boj kao i brojne Ustanke koji su u krvi uguseni htjeli su 1992 da se osvete Vizantijski pravoslavni inkvizitori iz SDS-a, JNA, SPS-a itd. Husein je svoj narod branio nije klao po Kraljevu, Valjevu, Smederevu, Pozarevcu nego su oni dosli da kolju ovamo. Dobili su sto su zasluzili. Husein heroj odbrane bosnjackog roda i slobode
@Fundament Mlaćenje zarobljenika u zatvoru nije herojstvo, a ne spada baš ni u branjenje Bošnjaka ili Islama.
NA ULICU JARANE I HVATAJ SRBIJANCE I ONDA TRAZI RAZMJENU ZA OCA!
@gooUser1589200701 SAMO PAZI DA SE NE ZARAZIS JER SU INFICIRANI POSTO VUCIC VEC MJESECIMA LAZE BROJKE I SLOVA U SRBIJI O KORONI. KAZE DA JE KRIV BAJRAM I TO NAKON STO JE ORGANIZOVAO UTAKMICU SA 25000 NAVIJACA I ZARAZIO BOSNU I CRNU GORU, A KAMOLI SRBIJU.
S obzirom da Rs blokira sve kada im se malo udari na Maticnu Serviju blokirati sve odnose Srbije i Federacije suditi im na Kantonskim sudovima jer ovaj drzavni radi u korist Srba to svi znamo.