Komentari (204)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova parada postaje stvarno patetična. Ova 'sila' treba nekog da uplaši? Smiješno.
Mi komentarišemo vako nako a oni svake godine proslave nekažnjeno bilo po ustavu ili ne
@ludi_mujo To je slavlje kao sto je npr proslava na cevljanovicima.Jedino to mogu stranci zaustaviti ali to njih ne zanima. Niko ti ne brani da slavis sta hoces. Mogu i ja mahati zastavom Bosne po Londonu.To je moje pravo.
prijedlog vladi federacije..9.Januar proglasit kao "Dan genocida nad drzavom Bosnom i Hercegovinom i muslimanskim narodom od srbsko-cetnickog agresora"
Kada dodje vakat a doći će akbg
Je li ovo državno osiguranje za narednu Traktorijadu?
Sta su opet zapenili ovi konjusari poznatiji kao Kurvati i turske prostitutke poznatiji kao Bosnje, dace cika bonu kao i uvek bez brige. Blajvate celu istoriju stranim gospodarima, blajvacete i sada.
mahaju ušima četknici
Idemo u rat, dogodine postrojavanje Armije BiH i Lasta
Republika Srpska je nastala voljom naroda tog datuma, i onaj ko želi pomjerati rođendan je mnogo nervozan i iskompleksiran činjenicom da je sve jača i sve razvijenija, potpuno stabilna i nedodirljiva
Ko ono pravi autoputeve za Beograd a ne za EU. Neka vidi šta se radi u glavnom gradu Republike Srpske.
Nešto što nije država ne može imati glavni grad, može imati sjedište ili komandni štab. Obrazuj se
@dR.HooK Ako živite u migraciji pa ne vidite, onda dođite pa pogledajte.
Genocidaši. Nema hajra s njima ni u kom pogledu. S njima se će se morati razvjenčati prije ili kasnije. Milom ili silom. Umobolan narod.
Pinokio04 - e konacno neka pametna. Pa Srbi bi sutra prvi se pripojili matici Srbiji i razvjencali se od Vas
Srpski analitićari kažu da ako srbija pokrene bilo kakav rat sa nekom od susjednih zemalja ona će se raspasti.
U BiH srba ima manje od 20 posto od cjelokupne populacije BiH a drže 49 posto teritorije BiH koju su stvorili na genocidu i srbi treba da svate da je srpska republika privremena kategorija i ne može opstati i ona će biti ugašena.
https://www.youtube.com/watch?v=UvgaaGvyZVE .. samo pogledaj sliku.. sve ce ti bit jasno..
Pripremaju se kao da ce ih cijeli svijet gledat, a dodje im stotinjak penzionera zbog djaba graha.
Dobro dokle više ovo isticanje "neustavni"? Kakav naš ustav, kad se ne sprovodi? Iz godine u godinu se slavi taj 9. januar i niko ništa ne radi po tom pitanju. I hajde klixe opet mi obrišite komentar ili me blokirajte.
Znadel se tkoje cunio Ljubicu iz mineral vasser