Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novo takmicenje "Stranku mozes imat TI"
Lik je nebitan. Ali, dolazi na naplatu katastrofalna kadrovska politika SDP-a iz vremena ZL i sada. Decenijama potiskuju ljude iz SDP Tuzla koji pobjeđuju na izborima od 1990. ZL ih je gurao daleko od centrale, jer se plašio da mu ne preotmu moć. Kakva je to hoštaplerska štetočina, majko moja.
@redevil Bas tako. Sam je SDP kriv sto nema kvalitetnog kadra. Ako je istina ovo da je mjenjao stranke, sto ce im takav kandidat... Zar nisu nekoga postenog mogli naci. Ne kontam.
Uhljebi ne znaju nista drugo osmi da naprave stranku i cekaju uhljebljenje
tooo Edine junače. Izvuci BiH sa dna. Ti si nada Bosne. Tvoja stranka će biti najsvjetlija od svih stranaka koje nam sisaju budžet. Neka tvoja najviše sisa i da si nam uvijek tako lijepo ugojen. Edine, Đavo te odnio i tebe i tvoju jadnu stranku. Zasadi malinjak da imamo ikakve koristi od tebe, jadniče jedan, počni raditi nešto u životu. Ne budi parazit čovjek, već ih dosta imamo.
Dobri nas Edo
bolje da osnuju A SDP ...
Jaka ekipa, nema šta. Prelivoda Delić, preletači Vujović i Tokić, dobro poznati Bijedić (and counting)... Sretno u koaliciji sa SDA i ne vraćajte se!
Pa, druže Edine, samo nam je još jedna stranka falila. Jedna Njemacka koja ima 83 mil. stanovnika ima 38 partija, sto je cca. jedna partija na 2,2 mil. stanovnika. U ovoj napaćenoj BiH ima 103 partije. E, moj glupi narode...
Njegova ideologija je IMA LI ĐE MENE U SVEMU TOME .
Evo ga SDP-PDA 1990
Po zadatku ušao u SDP da ga uništi iznutra, p9što nije prošao za predsjednika SDP-a sada formira stranku koja mu je sedma u svojoj politickoj karijeri. Obistinilo se o o od Damira Nikšića da je ovaj seljačić sa Bjedićem u stvari trojanski konj od SDA. U selu odakle je ovaj Delić ubjedljivo pobjedio Džaferović da preko 70% i sve je jasno.
Wooooooooooooow ..sad trebamo biti sretni ..poserem i tebe i sve vase stranke
Cim ima ovoliku glavu mora da je pametan jelde?
Karijerista
Kako će se nova partija zvati? PDS?
koliko stranaka treba BiH.ko to sve plaća.ko to dozvoljava.ima li tu ikakva reda.
Utovljen na budzetu, krmak!!!