Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogao si odmah s jaranom Komšom. Ajd ti nama Džafice, umjesto da palamudiš, na oproštaju podvuci refu ispod svog mandata pa polako i temeljito nabroj sve što si uradio. Nemoj se nabrajajući previše umoriti i vremena potrošiti. Usput nam možeš predočiti koliko si ih zaštek'o od plaća, putne toškove, dnevnice... koliko ste potrošili na zahebancije, goste, zakuske... Čisto da vidimo je li tvoj i vaš rad u predsjedništvu opravdao utrošeni novac poreznih obvezinka.
Kako ovaj prijetiHrvatskoj, kaze platit ce oni za lobiranje. Cime on da im prijeti, sta ovaj moze uopce da napravi, koji mis majko mila. Pile od kokosi
Rvackoj i ne treba prijetiti oni se ujedaju izmedju sebe. Najkomicnije serije mozete gledati u saboru😄😄😄 Koji su to jadnici bijedni a ministri im pokradose "domovinu" 😄😄😄
Dgo je taj kobajagi precednik kojih nema ni na mapi više?
Pa ovaj zombi kopira Komsica 😄😄😄
nKvih reklama otvara se nemozes procitati da ti neiskoci deset reklama
ovaj klix je postao pravo smece
HDZovom VP ne dati mira dok ovu sramotnu odluku ne ponisti.
Glupo je da Bihać i Goražde izaberu Hrvatima kandidate.
Iz Bihaća dolazi 'rvat Razim ili tako nekako
Udri švabo stoku po klempavim ušima sjeme im se zatrlo.
Ako Dzaferović poštiva Ustavni sud zašto već godinama SDA ne provede presudu u slučaju Ljubić?
Treba i ''ostali'' da budu ravnopravni i klub ostalih treba pojačati na 23 delegata
Ne valja vam schmidt ,a svi idete raditi u Njemacju.
Jedini iz Trojke podržao proteste Saša Magazinović
DOKLE VISE IZMISLJENI NARODE!!!!! STA VI HOCETE???HRVACKA I HRVATI VAS SPASILI OD POGROMA A VI UPRLI PROTIV NJIH POKAZUJUCI RADIKALNI ISLAM ZAJEDNO SA BAKIROM I SDA.VAS NAJ VECI KRIVAC ALIJA,DADE POLA DRZAVE PA MALO MACKU GOVEDJA GLAVUSA HAJMO SAD HANDRITI HRVATE U B I H.A OVAJ UHLJP KOJI SE NA LAPO SAD KO FOL TRAZI NEKU PRAVDU???
Putuj Šefko i ne naginji se kroz prozor