Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@daponovimo dobro velis. Bice rata opet za 50 godina pa cemo opet biti u situaciji da nemamo. Kao u ovom zadnjem ratu. Nego poslusati @daponovimo ko ima oruzje. Nas razoruzavaju a na zapadu mozes komotno kupiti oruzje. I lazna prica sada imam \"oruzene snage BiH\". jake fajde. i onda smo imali JNA, pa sta. I na kraju, obicni narod je branio Bosnu a ne nekakve \"oruzane snage\" ili armije/vojske.
Oruzje i municiju koju posjedujete nemojte vracat.i Oruzje koje posjedujete konzervirajte i cuvajte na sigornom i suhom mjestu.Oruzje nemojte upotrebljavati osim u koliko se ukaze potreba a to je odbrana vlastititog i zivota bljiznijih.. Znajte i zapamtite da Bosna i Hercegovina po kolicini naoruzanja po glavi stanovnika veoma puno zaostaje za zemljama EU.. Nemojte nasjedati na suplji trik onih koji su \"sprijecili\" izbijanje rata i genocid eu Republici Bosni i Hercegovini. Toliko Pamet u glavu