Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSA otkrila ameriku, eto ovo niko nije znao
Jaran ,jaranu 'odaje'tajne...
i u osi rade kriminalci
Budite slobodni, pa lijepo kažite, "Kriminalci odaju tajne kriminalcima", građani to znaju i bez istrage OSA BiH, inače ne bismo se nalazili u stanju u kojem jesmo..
i mene zanima, kako tacno identifikuju ko je ko u ovoj prici...
i meni nije jasno kako prave razliku?
Sokirat sam. SOKIRAT! http://www.youtube.com/watch?v=SjbPi00k_ME
iii kad ce strijeljnje istih ?
Mi u Bosni uvijek sve znamo i najpametniji smo na svijetu,ali kad treba prekinuti taj kriminal i stati u kraj i politicarima i ministrima i svim kriminalcima,onda ide: ma nema veze ,dobro je,nije to tako,nek radi sta hoce samo nek me ne diraju itd itd
sve se ZNA a NIŠTA se ne zna. Sve to znaju PRVI ljudi ministrstava, direkcija, agencija a što ništa ne poduzimaju treba prvo njih priupitati. Ne bi ni bilo ovoliko ORGANIZIRANOG kriminala da u njega nisu involvirani brojni "kriminalci sa kravatama". Gdje su tenderi i milionske pare poreskih obveznika koje se troše bez veze.
Ovo je informacija za dijasporu koji misle da je u BiH sve super, dok god oni žive i rade u EU i primaju po 5000 eurića platice sa bauštele i čišćenju evropskih govana!
Sherlock Holmes je stigao u grad, jebote, zaposlio se u OSA-i
ne samo da odaju tajne kriminalcima, oni su u direktnoj vezi sa kriminalcima, zajedno operišu po BiH i šire.
Te što odaju tajne treba odmah strijeljat, jer je to posebna vrsta poltrona koja se nikad ne može promijenit, a prave ogromne štete državi i narodu u kontinuitetu.
...izvini, a ko bi ost'o ?
hahaha, i ta ti je dobra, mislio sam na ove što rade preko veze u državnim službama, doživotno i za visoka primanja, a rezultat rada je podrivanje države, a možeš zamislit kako bi ti prošli u drugim državama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko ce kome nego svoj svome.....nista novo ...
ma nek rade sta hoce
ma ja samo nek' se ne puca
lagumdzija na mjesto ministra sigurnosti ugura covjeka koji je utemeljio organizovani kriminal u BiH. radoncicu tako budu dostupni svi dokumenti o njegovim krim radnjama koje su proteklih decenija prikupile razne sluzbe bezbjednosti. osim o njegovom kriminalu povukao je i dokaze o svojim "prijateljima i saradnicima" a konkurente drzi u saci i ucjenjuje. drzava koju vode kriminalci
...fakat nismo znali...šta kaže bakir?
Bitno je da sebe ne odaju!
Izmisljate toplu vodu . Dajte imena i prezimena ili ce opet biti u fazonu tresla se gora rodio se mis.
Imena,dajte imena i iz kojih su stranaka,samo tako će ova vijest imati težinu.
Klix, kasnite bar 6 godina sa ovim