Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo onaj što mu je tito uvalio lopatu od 2 kubika.
to su bili patriote...voljeli svoju domovinu...dali sve za nju....ehhhhhhhh
Ako živiš od rada prezivaš se Sirotanović, ako živiš od kriminala prezivaš se Ubiparip.
" Najveća ironija je u tome da je Alija Sirotanović kao živa legenda i simbol pregalaštva radničke klase, ideološke kičme jugoslovenskog režima, umro u siromaštvu, 13. maja 1990. godine, u svojoj 76. godini."
Sjecam se tv izvjestavanja kratko prije rata. Alija Sirotanovic komentira vile funkcionera u Neumu, a on kako kaze, nije imao para da prezivi, mala penzija, kamo li da ode na more. Kako to mora biti grozno, dati zivot i rad i dijelo za nista.
E moj Alija. Da danas lopataš, uhljeb bi ti uveo porez i objasnio da je 10% lopate njegovo iako lopatu nije u životu vidio i plus da mu moraš namiriti sve lopate koje si obrn'o u zadnje tri godine, sve po zakonu. Blago tebi, Alija, umro si na vrijeme.
@zigosani Ali je umro čista obraza i po dobru je zapamćen. Iako je prošlo 28 godina, ti i ja znamo ko je on i danas pričamo o njemu. Razmisli malo o tome.
e moj alija da radis moras platit u ovoj vukojebini a ne naopako...