Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ovo zoom ili meet
Dodo na aparatima
Na West Pointu se izučava vojni manevar Nasera Orića...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Jbt jest realna grafika ove online NATO vježbe. Svaka ćast developerima.
100 fps haha
@gooUser1618657990 Da i to 8k rezolucija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
M416 6x
Nek se Manjaca trese
Dolee smiju ti se djeca Dole idi iskali se malo malo na penzionerima iz RSa da ti ego poraste...
Šta se ono na Manjači sjaji....
U novoj stragegiji NATO-a Bošnjaci imaju ključnu ulogu u slučaju sukoba sa Rusijom. Previđeno je da bošnjački deo Oružanih snaga BiH krene pravo u proboj ka Moskvi tako da na sebe privuče sav ruski raketni potencijal. Kada Rusi potroše sve svoje rakete na Bošnjake, Putin će da ponudi kapitulaciju.
Pa zar nije i treci puk rs-a prisutan na vjezbama ili su online..hahaha
Jek ovo preko Call of duty vjezbaju wow grafike
@UskopljeHB1 Majmuneeeee iz Gornjeg Vakufa jesi posijo kupus.Izgledas mi glupo ko kolski točak. Jesi li glasovao u Makarskoj za ručak?
@UskopljeHB1 Majmuneeeee iz Gornjeg Vakufa jesi posijo kupus.Izgledas mi glupo ko kolski točak.
Mila majko eto Sokocana, šta će oni boze me sakloni
Ruku na srce ova mi se vježba čini samo kao nešto radi reda.Tenkovi, borbeni helikopteri,artiljerija? Gađati se mogu naučiti i na strelistu Paša Bunar,kao ja onomad u 48.Klasi
Ma i nije to vježba, to je manifestacija moći i sile Rusima pred nosom. Evo nas tebi pred avlijom. Sve su pokrili osim Srbije, a i to će riješiti u narednih par godina. Ameri će natjerati Srbiju da podnese zahtjev jer ovako okružena gubi sigurnost i pored navodne vojne neutralnosti.
gledaj jest tehnologija napredovala neko bi rekao ovo uzivo kad ono game u pubgu :)
Bravo!!
Ameri ih okupirali, a oni pojma nemaju. Vjeruju sve što Mile kaže.
Ovo je vojna vežba: https://www.youtube.com/watch?v=AhiTgoXQ-Ww. Ovo što sam video kod vas je sprdnja, bez ljutnje. Gde su tenkovi, gde je vojska, gde je avijacija. Ja sam mislio nešto ozbiljno, kad ono, uče vas da pucaju.
Evo ceo snimak: https://www.youtube.com/watch?v=L3Gip6SaEr8. Da bude jasno, nikog ne prozivam niti glumim ludilo. Vas spremaju za logistiku, što je dobro. Ja kad sam služio vojsku 2002, kad je bila vojna vežba, bilo je toliko tehnike i vojske, da sam mislio da idemo u rat.