Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj Mektić je našao sebi igračku. Sad će 4 godine iza priče o navodnom terorizmu da uzima masnu platu.
Ovaj Mektic je vrlo opasan covjek,vrlo agresivan,bahat i mrzi Bosnjake iz dna duse,sto bi se reklo,stara Karadziceva skola.Nije mi nikako jasno ko je i zasto mogao dozvoliti da on bude ministar sigurnosti.Šarovic i ostali su dozivjeli znacajnu promjenu ali ovaj......
Ministare sigurnosti,gradjani jos uvijek cekaju dokaz da je dogadjaj u Zvorniku bio teroristicki cin.Vi,skupa sa policijom,tuziteljstvom i medijima kao da ste to zaboravili.Dokaze dajte ili se izvinite i odstupite.Dakle,vremena kad se nesto moglo nametnuti bez dokaza su davno prosla.
Vidi Jasmina Gogića, šupka u pozadini
Institucije savjesno i do kraja da rade SVOJ posao, a da se građani poštede UZNEMIRAVANJA.... Pa mi već 25 godina-četvrt stoljeća, pored sve socijalne bijede i nemaštine, živimo u STRAHU od SITUACIJE, Kosovo, inflacija, stabilizacije, zatim je došla situacija u Sloveniji, Hrvatskoj, raspad, rat... mir... stranačke mudrolije, izbori, Prudski paketi i (ne)sporazumi... Šta nas više nije snašlo... samo nam je još i ovo trebalo.... Mora se RELAKSIRATI situacija na svim nivoima... Mediji snose ogromnu ODGOVORNOST-kao da su sve đavoli i čovjeko-mrsci po redakcijama....previše prostora se poklanja radikalnim i ekstremističkim idejama, negativizmu... ljudi dobre volje su marginalizirani.... Ratno-huškači i GOVOR MRŽNJE moraju da utihnu....
dje si bijo jebem ti matar kad je srbin ubijo bisnjackog povratnika
fino se on brine za cetnicki dio Bosne
ovaj gori od faraona fahre od srbije
Sluzba iz regiona ima podatke o navodnom napadu u BiH,hmmmm..
Ko o čemu Četalji o poštenju...
Sigurnosne mjere najviše, a u Sarajevu idiot puca iz Hummera. Šta bi bilo da su sigurnosne mjere lošije?
I klix treba zabraniti komentare, zaista nema potrebe davati prostor idiotima kojih vidim ne manjka sa obe strane
Mora se priznati da dodo zna iskoristiti priliku za predizbornu kampanju.
Bistar si pravo. Ako želiš dobro Bosni i Hercegovini, baci odmah računar kroz prozor. Ne sramoti nas više svojim komentarima.
E super, znaci mogu mirno spavat
Kako smo mi ispod svakog nivoa,tako i taj povecani nivo bezbjednosti vjerovatno znaci da smo ispod ocekivanog.