Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte da mislite da necete odvesti referendum u propast a genicidnu u nestanak :))))))))
Poturice su se grabljama i vilama odbranili od tzv vojske Srbije.
Vratili se lordovi pa nastavili analize pa kažu da RS nema šanse da opstane samostalna sa samo 1.3 milona stanovnika, a tako dugom granicom.
@antibiotik Nece opstajati samostalno no ce se pripojiti Srbiji. 😉
@NevesinjskaPuska Srbija vas ne zeli. Samo im jos treba vas dug.
PRIKAŽI ODGOVORE (37)
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i srpskoj djeci koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji....
Bošnjaci su vecina na tek 33% teritorija sa preko 50 % stanovništva (Popis 2013). Ali oni vam olako nece predati taj dio BiH na koji se pozivate uz pojam otadžbina. Iskreno se nadam ugasnuću fašizma sa svih strana u ovoj zemlji i Svijetu uopće. A zasto bi neko podrzao vise druge zemlje osim iz poštovanja prema svojoj tradiciji ako je sam Bosanac po rodjenju? Ako sam tu rodjen kako vise voljeti nesto sto mi je blisko ali ipak daleko od mjesta gdje zaista pripadam.
Wortze e rekao si kljucnu stvar, oni koji vise vole komsije i sami vuku korijene odatle, njima Bosna nije domovina...dobar dio je dosao poslije 2. sv rata, a kad bi pogledao po rodnim listovima vidio bi dosta oceva, djedova i baba sto je rodjeno van BiH
Ne razumijem 'strategiju' ove opozicije. Pozivaju Dodika da sprovodi odluke referenduma ko da uopste nece, pa nakon odrzavanja referenduma vidi se da nista nece biti promijenjeno, pravosudje BiH ce ostati isto, medjunarodna zajednica ne moze nista Dodiku.
Onda kritikuju Dodika sto je potrosio ogroman novac na printanje listica za referendum koji nema nikakvog smisla. Medjutim Dodik i SNSD ce biti jos jaci nego prije podsticanjem opredjeljenja na ocjepljenje, a opozicija se dalje oznacava kao izdajnici naroda. Sta je poenta u svemu tome?
Ne razumijem 'strategiju' ove opozicije. Pozivaju Dodika da sprovodi odluke referenduma ko da uopste nece, pa nakon odrzavanja referenduma vidi se da nista nece biti promijenjeno, pravosudje BiH ce ostati isto, medjunarodna zajednica ne moze nista Dodiku.
Zamislimo na trenutak da srbi naprave drzavu u svom entitetu,u Sarajevo bi morali sa vizom,a kako bi na posao isli u Sarajevo,ustvari nebi vise ni radili nikako u Sarajevu,pa hajte molim vas odcjepite se,ucinite svima nama to zadovoljstvo😁😁😁
Ako vam neko puni glavu to je dobar znak da je ona prazna
Nama treba neka jaka ljevica. Da nam dodje Soros sa parama 😂
napušite se vi svima nama hurca
A stvarno, zasto se ne sprovede ovaj referendum, sta je problem?Da nije malo da-mu zafalilo?Ili se samo malo trolale ovce?:)
A vi sad glupi bosansko srBski narode nasjednite opet na ove politicke manipulacije.
ODRZAO BI DUDKO DA IMA MU.A.DUDKO JE NAUCIO DA DRUGI RADE ZA NJEGA A ON SAMO POKUPI ONO STO JE NAJBOLJE
slobodno odrzite imate pomoc od bosnjaka i hrvata al posle referenduma nema vise takozvane rs vec samo bosna i hezegovina
@apollo13 Da ti kopiram identicne komentare koje ste ostavljali prije referenduma o 09.01 ili da budem milostiv pa da se suzdrzim?
Onda da provedemo referendum u selu Malo Brdo, dali ste za da ispašu tuđih krava na našoj livadi.
ja koliko mogu srati,,pa to nije normalno,,kad sjedu i sagledaju stvari,onda nemaju nikakvog rezultata,,samo prde,,kupovina vremena za opstanak,jel im je kraj u svim vodama i MILETU,BAKIRU,COVICU I OSTALIM LOPOVIMA..