Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa iskreno i ja kao Bosanac i Hercegovac ne bih zivio u Alijnoj (SDA) garđanskoj državi...
@dzematlija Hoces da kazes da je nesto pogresno u ovom clanku?
Izgleda da ces zivjeti u Srbiji
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kratka pretraga na internetu o ovome "DPC"-u. U upravnom odboru od 7 članova sjedi i izvijesni Dr. Ahmet Alibašić. Među 8 istraživača dvoje Bosanaca. Recept za objektivnost.
Secesionizam podpomognut osmopetokolonašima.
Odma mi je lakse i ne treba protestvovat cim se DPC javio. Domaci Bosnjacki politicari se plase organizovat proteste da nebi ostali dankcijama bez fotelja a gubimo drzavu i palestiniziralo narod.
Sve će to biti bolje kad Plenković dođe namjesto predsjednika EU komisjie.
Ovi iz DPCa nemaju blage veze sta se dešava u BiH, oni ko’ da ne gledaju Face Tv i ne čitaju Avaz.. imal’ ko da im javi da je sve kriva SDA i Islamska zajednica?!
Bosna je podjeljena vec pa nema zastave drzavne nogdje osim sarajevu ,tuzli ,zenici ijos po kojem gradu to evropi odgovara da ima trece zemlje u evropi
To je doprinjeo vas visoki prestavnik jer ga kupi HDZ preko Plenkovica za sitnu paru mada je i Dodik ucestovso u anonimnom placanju preko Milovanovica .
Hvala KLIX.BA sto konacno brisete botove! Nece niko praviti inzenjering javbig misljenja. Bravo!
Bodo Weber 🤣🤣🤣🤣🤣 Svevmi je jasno. Fali jos mladi Ahmetovic
Bodo Weber ahahahahah
Ovi drugi, kao i obično, zavlače ga u tišini a primač se zabavio oko plijena, love, fotelja i pozicija.
Nažalost, ovaj DPC iz Berlina radi naručene analize, konkretno ovdje iz ''probosanskog'' budžeta, providno ko celofan.
Etyo ima jos Kolomba. Mi to sve ne znamo. Znali ste nam nametnuti nakaradan ustav i sada umjesto da to ispravljate vi konstatujete stanje u kojem se mi koprcamo.
''Sagovornici iz Stoca otkrili su da lokalni gospodari mogu čak i bez posljedica odbiti molbe američkih ambasadora.'' Ovaj dio mi nije jasan, kakve molbe, kakve posljedice?
Dakle i dalje se drzimo statistike gdje nijedna generacija nije prozivjela bez rata, a kako se sve odvija pitanje je dana i godine nazalost. Ona isprazna...suti samo nek ne puca ce izgleda bas dobiti na znacaju a smijali smo se onima koji su je uporno ponavljali. Naravno volio bih da sam u krivu.