Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo samo pokazuje kako elektricna auta nikada nece dovoljno zazivjeti na Balkanu a i generalno u Evropi. Elektricna auta su prakticna trenutno samo za ljude koji imaju kuce, za nas u stanu totalno neprakticno zbog nacina i vremena punjenja.
Mislim, skontaj koliko benzinskih imaš. Da nešto radi, treba infrastruktura i podrška. Aa električna auta je relano i jednostavnije naparviti sistem, samo što smo prvo počeli sa benzinom, pa trenutno imamo to.
Ma meni koji živim u stanu i imam samo parking mjesto je ovo beskorisno jer nemam ja vremena čekati da se on napuni. Da imam svoju garažu onda je to druga priča ali u Sarajevu je većini tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Spojio se na zajednicku potrosnju…
Mogo sa bandere da uzne struju .
Ako je na konin stan onda je dosjetljiv, a ovako normalan Sarajlija!
Ma trebao je samo spojiti na bateriju iz Nokie 3310.. 500km bez problema hehe
Dobro da mu ga nije neko mazno bakar je na cijeni.
Seljacina neka koja misli svi gledaju u njega sto ima elektricni auto a ne razmislja kako ce ga puniti. HAHAHAHA
Haha legende, al je li ovo sigurno? Nije vjerovat tim produžnim kablovima.
Ovo je klasicni primjer ljudske gluposti i nerazmisljanja. Kupiti auto koje ne mozes normalno koristiti. Ovo je u istom rangu sa onim sto kupe auto koje ne mogu adekvatno odrzavati.
Šta će sada čovjek, navukli su ga pričom o čuvanju okoliša i uštedama, uz malo participacije vlade dobi sranje od auta. Ne bih ga uzeo ni da mi ga džaba daju. Dosta mi je što mi je mobitel stalno na punjaču, još bi mi samo trebalo isto i sa autom.
Kazu kupio bosanac auto na struju. Bice i onih koji ce kupit dizel aggregat da pune baterije auta.... Jeg gluposti i bahatosti ovde nema granica
Ovo je dokaz kako je nasa zemlja spremna za buducnos……dok nacionalisti broje krvna zrnca i vracaju nas unazad drugi grade punionice po civilizovanom svijetu.
Jel' ovo sam o sebi napisao clanak...
problem je što čovjek živi na drigom spratu 😄
U prvi mah pomislih da je uzeo struju sa stuba ulicne rasvjete :-) :-)
glupan, nemam sta drugo reci
A pogledaj zgrade,fasade,prozora,plocnika...Kao da je negdje u Indiji ili Pakistanu.I jos dovezao majstor auto da puni.Koji odron,samo se sramotimo u svijetu.