Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ne skine Dodika,koji ga je ponizio kao čovjeka i kao političara.
obespravljenih za svoje pravo da budu izabrani će biti barem pola miliona ljudi
Nemože ga skinut jer Dodik ga ne priznaje, ne daje mu legitimitet i neće podržat nametnute odluke, jer automatizmom bi mu dao legitimitet i oduzeo sebi alat kojim bi nasrtao na Bošnjake u Federaciji. Njemu nije u interesu suživot Hrvata i Bošnjaka, više bi mu pasao 3 entitet. Ovakvim odlukama i dalje imamo 1 entitet u koje H i B moraju živit zajedno i gradit bolju budućnost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BiH,država tri konstitutivna naroda i građana. Nadam se da će ove izmjene "otkočiti" FBiH i da više neće biti zloupotrebe na način da Edim,Ibro preko noći postaju Hrvati. Također, i da Hrvati neće blokirati FBiH u budućnosti
Konstitutivni ne postoji... procitaj ustav dejton na engleskom, postoji "konstituent" sto u prevodu znaci "sadrzi" "cini"...
o bit ce, još kako. Ne postoji biološka jedinica Hrvat,a nece hrvatska ovdje otvoreno pouksat da vlada i da se miješa. evo ja cu prvi promijenit prijavu, i to javno. šta ćeš mi.
Koza livsaje rep u nebo diže
Treba smita i smitove dovest na 3 posto u njemackoj i naselit turke srbe bosnjake
deklarisat ću se ko Hrvat i prijaviti u gorazede, takvih 200njak i eto ti cenzusa majmune s grane!
Čovjek je zlo za Bosnu i Hercegovinu
Ja bih ovo odma usvojio.
Ovo ti Protektore uvedi u svojoj državi pa ćeš vidjet na čemu si.
PROTESTI!!!!
Prvo si trebo razjebati ovu nacionalisticku bagru od politicara , jednostavno im zabraniti kandidovanje !
Zakon zadovoljava sve sadasnje zahtjeve HDZ-a i one koji im jos nisu pali na pamet, dok ne rjesava niti jedan jedini problem drugih gradjana BiH, niti presude evropskog suda u Strazburu. Na koji nacin ovo pomaze drzavi BiH, ostatku od 90% gradjana- e to nezna ni sam Schmidt, dok ne cuje od Milanovica i Plenkovica...
HDZ ce dobiti ovaj prijedlog izmjena, ne odgovara I'm jer nema treceg entiteta
sto ne uvede elektronsko glasanje kad hoce da pomogne
NIšta treba Smithov izborni zakon odmah proslijediti i poništiti preko suda pravde u Strazburu sa zahtjevom da se isti ovaj glavonja - pulen Merkalove smjeni. Nezaboravite da je Merkalova veliko prijatelj Hrvatske koja kontroliše Milanovića i bivšu predsjednicu Hrvatske -gosp. Kolindu. Ona je jednom prilikom u toku jedne sedmice posjetila 2X Hrvatsku.
Briks sve privlacnije izgleda od Eu. Ovo je otvoreno protiv bosnja specificno.
Kako su BošHnjaci? Je li im vruće ovo Dahana? Hahaha. Toliko im je vruće da se neće trebat grijat na zimu.
@nocturne ne sikiraj se ti za bosnje. Nadurali su oni svasta i prije ove pošasti. Pa i ovo ce.
Sta god odlucili, opet ce oni izabrani nakon izbora u koaliciju i jednoglasno kupovati audije i povecavati primanja. Meni vise nije zao Bosne i Hercegovine, to je sada supalj pojam, a zao mi je sto mi nije zao.
Je li ti zao sto ti je zao sto ti nije zao?
To nije.