Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se dobro kod koga su pare i gdje su, samo se narod pravi slijep i gluh i nece da prizna istinu.... Koliko dugo ce trebati da narod dodje \" iz guzice u glavu \" da se dignemo napravimo te proteste, nesto promijenimo, napravimo neku omladinsku organizaciju i sl..
Evo jos jednom kako je bosnjacki narod naivno povjerovao da ce nesto da se dogodi,zar vama nije jasno da je sve ovo da se jednom i to pitanje makne sa dnevnog reda,pa ljudi ovo pitanje bode oci svima u vladajucoj eliti, Eto izabrali su Sefera ,jos narod malo vjeruje u njegovo postenje,da saopsti kako nije bilo pronevjere kako su sve par utrosene na ,,TRANSPARENTAN\"nacin a da nije otudjeno nista vec eto snage koje en zele dobro bosnjackom narodu proturaju vijesti ne bili stvorili razdor i unijeli nemir u drzavu a sve to u vremenu kad smo na DOBROM putu da se pocne razmatrati oluka da se bosnjama omoguci bezvizni rezim za evropu NIKAD NECEMO DOBITI TU POVLASTICU,A ISTO TAKO NIKAD SE NECE SAZNATI GDJE SU OTISLE SVE TE SILNE DONACIJE
Neznam tacno koja je godina bila 1993 ili 1994 Bec,bila je humanitarna akcija PUHNI VJETRE OPET SA NERETVE.Igrao se turnir u malom fudbalu,pjevalo se.Sve za domovinu ono pravo humanitarno.U po koncerta javlja se rahmetli Alija Izetbegovic iz Sarajeva i drzi neki govor.Nije bio toliko interesantan,samo jedna stvar je bila interesantna.Kad kaze mi ovdje imamo dosta vojske, ono sto nemamo je oruzje a zato su potrebne pare zato saljite nam pare.Velika se lova slila tu vece.Ovakvih i slicnih humanitarnih akcija je bilo mali milion.A gdje su te pare zavrsile volio bih i ja znati.
Clan komisije BECIRAGIC, najveci dupelizac na politckoj sceni, i on ce da raskrinka lopve, paksu...
Ma nije istina! Ja se smijem zakleti casnom pionirskom da nisam marke ukro! Sve su mi fino dali i utrpali da ostavim na finom i sugurnom mjestu i da ne povuku vlagu! Sta cu, godinama trazim mjesto gdje da ne povuku vlagu!
Sve se to vec manje vise zna, samo da jos neko posteno povede postupak protiv lopova iz vlasti, i eto prosperiteta zemlji i ljudima
Umalo se ne usiskih od smeha. Ta ti je dobra. Tacno Dodik nosi istu kravatu. Mozda se i oblace u istom Butiku! Mi cemo po \"buvljim pijacama\"! Al sto rece moj prijatelj Rumun,\"vi ex-Jugosloveni resiste da su vam potrebni Cobani,a vi u stado ovaca\" Kaze stari inzinjer s\'djardapa! Vi \"Srbi Bosnjani i Hrvati\" ste isuvise blizu drveta \"mrznje\" da ne vidide citavu sumu feudalizma iza!...Ako nista nalazicemo se sva tri entiteta u SOS ducanima,za ljude koji ne mogu od prvog do prvog da se prehrane. Halal nam VIJERA!
OVO JE KRAVATA KOJU STALNO MIJENJAJU DODIK I SILAJDZIC
A ja im izjave!! Eto mi to nismo znali dok nam vi niste rekli. I jos kao ova komisija ce donjeti pravdu, umjesto da se digne Sarajevi na noge, vi i dalje mirno gledajte tornjeve, dzipove i audije kako prolaze pored vas!!
Pare, pare pokreću svijet, POLITIKU i nogomet....
Slobodno nas nazivajte b.a.l.I.j.a.m.a ili c.e.t.n.I.c.i.m.a ili u.s.t.a.s.a.m.a! Ali nemoj pare da nam dirate. Inace opet cemo rat da vam pravimo svima...
kad saznaju neku objave imenom i prezimenom :o
Sto bi reko\' otac nacije:\" Sve je u Allahovim rukama samo su pare kod Bakira\"
Pare nisu problem.. PARA NEMA!
cuj 1.000.000 kakav idiot