Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je reći, tresla se gora rodio se miš
hoce li nam sad podjeliti po stoju...........
pitaj lijanovica u oktobru
Uuu sada su se kriminalci uznemirili jer je doslo vrijeme da odgovaraju za svoje lopovluke.
napokon dosao dan da se lopovi za svoje guzice prepadnu !
Samo sada treba sprovesti sve po zakonu i to je to. Ocekujemo sto prije sprovodjenje ovako znacajnog zakona!
Mene je samo strah privatnih sudova,koje 20 godina kontrolise kriminalna SDA(zato je i brat Covic izasao "cist" iz jedno 369 sudskih parnica protiv njega,jer je brat po kriminalu),zato se ni jednom SDAovskom kriminalcu(a zna se ciji ljudi su bili na celi poslijeratne kriminalne privatizacije) nije sudilo za ucinjeno.Nadam se da ce Pravna Drzava ipak zazivjeti i da ce kriminalci da idu gdje im je i mjesto.
Jesu li Ognjenu Tadiću i ostaloj bagri dali vode preko mašica?!
Svaka cast! Konacno ce se stati lopovima i kriminalcima u kraj.
ALI: Izmjene Krivičnog zakona BiH po skraćenom postupku nisu usvojene. Za ovaj zakon glasalo je dva delegata, devet je bilo protiv, a dva su bila suzdržana. Tako drugi uvjet MONEYVAL-a na današnjoj sjednici Doma naroda nije ispunjen.
Interesantno je da neko nije blokirao i ovo potezanjem pitanja vitalnog nacionalnog interesa.
Ajde nek se konacno i ovo desilo...Svjesni smo da nebi bilo nista od ovoga da ih nije pritisla EU i da nije predizborna...ali eto dobro je da im bar jos neko nesto moze,jer su i previse usiljeni..
ma kako god, bitno je da je ovo proslo.. idemo dalje.. sada sve ove sto su se prepali za svoje dupe fino kazniti !
Sada ce kriminalci koji su do sada prali novac pokusati izvrsiti ispiranje, ali nadam se da nece uspjeti. Nije mala stvar ovo usvojiti pored 20 godina pranja novca. Odlicno da se vise stane u kraj ovakvim!
Samo se vi radujte zec je jos uvjek u sumi,ja cu se radovati kad i ako zakon stupi na snagu.
Cudi me da nije bilo onih koji su protiv...
Ovo je dolicna stvar,konacno ce se i kriminalcima stati u kraj !!
Konacno!!!!!E nek smo i ovo docekali..Prepale se gnjide za svoju guzicu pa digli ruke sad pred izbore...majku im...
Od danas teče med i mlijeko.
Gdje je članak kako su Lagumdžija i SDP zaslužni za usvajanje ovog zakona, a svi ostali su lopovi, pa da vidimo šta ljigavi poltrončići plaćenici iz centrale imaju da trolaju na to...?!