Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zajedničke komisije za preraspodjelu plijena 💵💶💸
imena kolega, imena
Ovi su se DEFINITIVNO ODLIJEPILI od NARODA ! Bave se sami sa SOBOM !! Sami SEBI povećavaju PLAĆE, putuju po svijetu bez ikakve potrebe i KONTROLE, kupuju skupocijene AUTOMOBILE, organizuju razne BEZPOTREBNE PROSLAVE i SKUPOVE, diskreciono dijele milione novčanih POTPORA i DONACIJA svojim ISTOMIŠLJENICIMA, zapošljavaju svoju BLIŽU i DALJU rodbinu bez procedura i konkursa.......a sve o TROŠKU PORESKIH OBVEZNIKA ! Baš ovakvu DRŽAVU TREBAMO ! Živjela BiH !!!
@pontana60 Šta će im narod.Oni svakako žive od budala.Malo je ovdje ostalo naroda.
Ta zajednistva, evo vec dugi niz godina, su donijela ovakvo stanje, da su se svi bez obzira na vjeru i drzeci se za ruke odlucili otici preko granice.
Juris HAPCI..UZIMAJTE,PRISJELO VAM
Treba formirati komisije da se pinka uzima sa strane pored redovnih basnoslovnih primanja koji svaki mjesec uzimaju...malo vam bilo dzubrad jedna
Dom naroda Parlamenta BiH na hitnoj sjednici raspravlja o zajedničkim KOMSHIJAMA.
Postoji li na cijeloj političkoj sceni u BiH ijedna moralna osoba, među ovima koji imaju bilo kakvu vlast na bilo kojem nivou?
Došao Bakir u luna park! Pogodio puškom patku i dobio kornjaču. Sljedeći dan opet tako i dobio cvijet. Kaže Bakir: – Nemoj ti meni cvijet, daj ti meni hamburger ko juče.
U ovoj drzavi treba samo ukinuti entitete i kantone, i smanjiti broj politicara za 70% i bgm dozivjela bi procvat, pa kad pogledas mi imamo 3 politicara na 1 stanovnika, da barem ti politicari doprinose penzionom pa hajde
E tek slijedi dijeljenje fotelja.Nego gdje nam je ona ameba od premijera što nam je uveo ove zabrane kretanja vozila do Euro 3 norme?Samo javite amebi da se prst pred nosom ne vidi u gradu.Ne znam ni dali se satelitski signal može probiti kroz ovaj smog.
Otvaram oči i vidim dva zla na slici. Klix zar nije moglo kasnije sa ovom slikom.
Mala državica od cca 2.5 miliona i 3 velika diktatora na grbaci naroda u nestajanju. Dali ta trojica ikada razmisle sta ce biti poslije nih, jer nema teorije da se odrze na vlasti dozivotno bez obzira sto su "prkucali" izborni zakon Sjeverne Koreje da niti jedan nema protukandidata za celnika svoje stranke. Medjutim jednom svemu dodje kraj i racuni ce se morati poloziti, pa kom opanci kom' obojci.
Odoše u potragu za pečaton
odlucuju o necemu sto je samo sebi svrha i to hitno?! halo studio??
Ovi samo zasjedaju, nasjedili se da Bog da!