Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma HDZ ga je i pustIo da pobjegne u Bosnu. Sve su isplanirali. Jel neko toliko naivan da optuzeni moze legalno prijeci granicu dok ceka presudu za tezak zlocin bez pomoci vlasti. Ma daj. Jadna je Hrvatska korumpiranim HDZom na celu. Al ako je ista dobro, bar tu stoku debelu necemo hraniti iz naseg proracuna, a i nece smjeti nigdje iz Bosne jer mu ime ide na Interpolovu tjeralicu.
KAD IVO POŠALJE JELAVIĆA, MI ĆEMO NJEMU OVOGA I ZDRAO
Po kojem osnovu ga izruciti ? LJudi jos ne shvacaju kad je nesto ZAKON. Znaci moras srusiti zakon pa onda izruciti, a onda nema zakona !
Covjeku su namjestili i to je ocito.Bio je zrtveno jagnje hrvatskih vlasti u njihovom naumu da se eu prikazu kao zemlja koja kaznjava korupciju.covjek je prije rata u njemackoj radio i ugledni je ljekar.Otac mu je bio sef klinike akuserske u sarajevu, takodje ugledni i cijenjeni ljekar.Podmece mu se zato sto nema politicku stranku iza sebe i zato sto je bosanac.u hr ga se stavlja na stub srama.covjek treba slobodno zivjet u bih, a slobodno nek dodje u banja luku.tamo ce sigurno nac posao, jer za renomirana imena poput njega uvijek ima mjesta.ovaj slucaj je sramota hr \"pravne\" drzave.cak i da je primao mito, sto cisto sumnjam, kazna je ogromna, i kcer mu je bila u pravu sa usporedbom kazni izrecenim ljudima za daleko teze zlocine
Za \"cvrk\" Nasi doktori se nece prepasti,nego ce pokusati traziti dvojno drzav.ok uzoru Simica, ha,ha
ako ga ne isporucimo bicemo ko Paragvaj, a sto da ga ne isporucimo. uostalom isporucili smo i \"alzirsku grupu\"........ a ovde mu se otac namlatio para i jos to radi sa zenama nerotkinjama, a onaj tamo klepa mito..... jasta nego ga poslti u \"lijepu njegovu\"....... za koliko se slucajeva mita jos ne zna...........nego ga i nasi trebaju osuditi ( eh kad bi moglo) pa da se i ovi nasi ljekari bar malo prepadnu jer on je mala maca koliko nasi uzimaju..........
Krasno, Nikica Grzic nema preca posla nego da brani dokazane kriminalce ... A i to sa \"neizrucenjima\" mora jednom prestati - razmijenimo zlocince umjesto da ih stitimo!
sta znaci \"predstojnik\" klinike? ovi bi sa sa-x mogli makar malo prilagodit tekstove kad ih prepisuju neka ga ne izruce, kad je bal nek je maskenbal kad ne moze jelavic nama neka ne moze ni simic njima, pa ce nam svima biti super..
Da @dripac, trebalo bi pametno postupiti u ovom slucaju...al\' mislim da uBiH imaonik koji vise vole Hr od svoje domovine, pa ce uciniti sve da im dr bude uredno isporucen u Hr
Ovako je iz BiH \"otisao\" Ante Jelavic i poj\'o vuk magarca...nista...stiti ga Hrvatska! E pa dragi susjedi tako to izgleda kada necete zajednicki sa BiH da rijesite neke stvari ;-)
Deportovat, ali tek kad Hrvatska isporuci Jelavica
Do juce je bio veliki hrvat a danas kada je udarilo po ledzima onda je bosanac Ovu stoku treba deportovati ASAP Sa nogom u guzicu lopovsku Kakav otac tako i djete
Zasto deportovati? Pa bit ce mu fino u Zenici...
deportovat stoku