Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko se ja sjecam Dodika na vlast nije postavio Putin na Ruskom transporteru vec pripadnici NATOa , tako sad nek se oni i brinu za Dodika , a u pilotskoj jakni je prvi skakao po Americkom nosacu aviona .
jojomojo2 Slina navikla da joj stranci ispunjavaju želje, nema više slino. Sada gutaj slinu.
Briga ruse za srbe oni bi volili da ovdje naprave konflikt pa da prodaju naoruzanje
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
"Poznato je da se aktuelni član Predsjedništva protivi" Glupa vam je vise ta prica Nije Dodik protiv NATA vec svi srbi i sve srpske stranke(zadnje 4 godine Dodik nije Bio u predsjednistvu ni u VM pa zasto nisu tad poslali ANP)
@Ero79 svi smo mi vec unutar NATO-a samo se neki jos koprcaju. Evo ti dokaza. https://en.wikipedia.org/wiki/Enlargement_of_NATO#/media/File:History_of_NATO_enlargement.svg
...a jesteli protiv € radeću u NATO zemljama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove genocidaše i njihovu braću Ruse treba okrenuti naglavačke,možda im zemljina teža pomogne da im dođe nešto iz guzice u glavu.
Vučić prevodi Dodiku,nebrini Dodo ,kaže Medo čuvat će nam leđa ako se zapuca...
Dodik dobio upute
Dobro vi onda "punite bateriju" za još jaču pro-nato propagandu koja je pobila stotine hiljada muslimana na bliskom istoku. Al dobro, voli vas nato...
Mosnje kmece po klix-u.Gde vam je Dzafer i Komso.Ne vidim ih u prvom redu.
Šta je ono onako malehno?
Međed sa međedom 😁😁 ili ti susret dva međeda..... Odosmo mi u NATO a vi se međedajte
Njima idu Rusi, Turci, Kinezi, Francuzi itd. u posjetu. Nama niko... Turčin je nas predao Srbiji... Sve govori da ćemo u neki novi savez sa Srbijom. SDA zbog turaka nikad nije bila za EU. Doveli nas u bezizlaznu situaciju gdje nemožeš više djelovati.
@Termiti Savez će se zvati SERBIH, već je dogovoreno
@gooUser1571422376 SDA nikako nije razumjela da se može preživjeti samo ako Sarajevo prebaciš na zapad. Ovako se prave autoputevi na istok, za Beograd. A ti putevi više učvršćuju RS sa Srbijom. Beograd se išto vidi u pravcu Budimpešte i Beča. SDA je totalno zakazala.
Dok njih dvojica gledaju u Rusiju birači im čuče pred zapadnim ambasadama.
nema bih šta tražiti u nato paktu, a neće nikad ni ući u njega. ako bih muslimani žele u nato pakt nek se presele u tursku.
srela se dva medVjeda
Medjed se sreo sa Medvedevim.
Samo izazivajte. Kada vam NATO uskoro opet bombarduje Beograd onda ćete plakati, a Rusija će i onda samo reće " e jabaji ga". A ujedno će od BiH napraviti Siriju.
AV i Mile skupljaju na Zapadu minuse jer sudbinu Zapadnog Balkana će određivati Zapad, a ni najmanje Rusi. Dovoljno je vidjeti šta su uradili sa Makedonijom i Crnom Gorom. Ko je Ruse šta pitao?
da je ovo smeće prošlo kraj ozbiljnog medija naslov je mogao glasiti samo nešto tipa "sastanak člana predsjedništvabih sa premijerom rusije" ili nešto slično. ali klix, kao čistokrvni tabloid u rangu kurira ubacuje emociju i svrstava se na jednu stranu odmah u naslovu.