koliko se ja sjecam Dodika na vlast nije postavio Putin na Ruskom transporteru vec pripadnici NATOa , tako sad nek se oni i brinu za Dodika , a u pilotskoj jakni je prvi skakao po Americkom nosacu aviona .
Podatci Milovana Đilasa govore o sledećim zločinima Crvene armije na teritoriji unutrašnjosti ondašnje Srbije u poslednjim mesecima 1944. godine: 1219 silovanja, 359 pokušaja silovanja, 111 silovanja sa ubistvom, 248 silovanja i pokušaja ubistva i 1204 pljačke sa fizičkom povredom ili ubistvom. Ukupan broj je na kraju porastao na preko 5.000 silovanih žena. Na teritoriji Beograda statistika je još gora: do 1945. godine, silovano je oko 2.000 žena i devojaka.
@gooUser1569956775 ...bih nikad nece u nato jer bi srbi tako izgubili podrsku rusije...a ako srbi izgube podrsku rusije onda vise nema ko da ih stiti...nema veta u un..automatski ce bosnajci preko engleske traziti proglasenje srba genocidnim i ukidanje republike srpske..a onda za srbe sljedi pakao,progoni,ubijanja,klanja,zatvori,geto ogradjen zicom kao na kosovu...zato srbi nikad ne smiju izgubiti rusiju i zato nikad nece u nato...kratko i jasno...nadam se da ste svjesni toga
Prikaži sve komentare (152)