Komentari (177)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta ćemo sa njemačkim investicijama u RS!? Ne radi se samo o tvojoj imovini. Glavonja ima dovoljno i za praunnuče, a sirotinja nek se seli u dotičnu Njemačku... I još će opet napasti dijasporu na nekom skupu da nije dovoljna patriotska ko on. Od švercera cigareta do bogatstva kakva se samo vidjajuu u spanjolskim sapunicama... Ali Dodo ima i Sant Petesbourg kao plan B.!!
Pa ne uvode se sankcije RS nego Dodiku kao pojedincu. Kao član predsjedništva BiH ne potpisuje ništa za RS. Druga bi priča bila da to uvode za RS ili recimo Cvijanovički.
Koji balvan
Crni Milorada okreni se oko svojih najbližih po SNSDu, prodali su te tako da se "nemereš" izvući jaraniko. Nego rasprodaj sve i razguli na zasluženu penziju dok se nisu počeli "cirkuzati" s tobom.
E moj Milojko ko igra za raju a zanemaruje taktiku završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku ponjelo te prodat će te tvoji i cirkuzat sa tobom živi bili pa vidjeli
drodik poludi sto nije sve po njegovom sto samo glupe glasace u rs moze manipulisati
Ahaaa neuspješna zemlja pa ti i jaran ti čovic ste zdušno svim srcem radili na tome.....ali nečete uspjeti ABD
znamo mi da si se ti obezbjedio za 5 zivota
Zato moramo rastjerati one koji je prave neuspješnom. u Bosni nema Srba to su Bošnjaci pravoslavci tako kaže i Karadžić tvorac tzv rs. https://youtu.be/US-KKDaXubI
hajd uvedi i bosanskim pravoslavcima da ne idu radit u Njemacku nego Rusiju akoimas m*da.
"BiH neuspjesna zemlja" Evo sta reci na ovo a ne izgubiti zivce? Pa mamu ti seljacku, ko je napravio neuspjesnom??
Ponaša se kao budala klasična. Jedno priča drugo radi i tako konstantno. Ne mogu da vjerujem da je tolike godine ma vlasti u rs a nikada nije niti jednu fabriku otvorio a on sam manje vise vlasnik svega isto kao i u federaciji. Sda vlada 30 godina a nikada ništa nije napravila.i smo fakat ogromne budale.
Nisam rasista niti nekakav nacionalista. Dodik je daleko sposobniji politicar od bilo kojeg na Balkanu. Mogao bi podici citav Balkan na noge, da nije onih pokradenih miliona ;). Drago mi je kada odbrusi zapadu.
sankcionisem ti goricu
Cuj nemas imovine u Njemackoj. A sta radi ona tvoja ciganija po nemačkoj za tebe?
Ponekad pomislim da je ovo satro.info vijest...
Ma nemoj ba biti budala, jasta ces se ti truditi i gubiti vrijeme, pusti ih da i oni nesto rade!
Dodik sve cini protiv Bosne i Hercegovine, a onda je i samoproglasava neuspjesnom. Sikter u Srbiju! / Sankcije ce pogoditi sve one firme u kojima Dodik ima tal, a takve su sve vaznije u genocidnom entitetu. Sa njima niko nece poslovati. To sto Mile nema nista u Njemackoj je nevazno. To je prica za njegove ovce.