Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traktorista nikako da skonta da se obruč steže oko đikanske politike i da je toj politici kraj. Naši prijatelji Ameri su prozreli taj šljam.
jos malo, jos malo. ovaj ruzni bosanski tramp izgledom nalik debeljuca ce da place. NAPRIJED CRNA GORA!!!!! Ostavit' cu vam sve pare na ljetovanju
Jos da im popusis, bilo bi OK. Inace, je li boga ti, ko ono naredi da se likvidira Milan Vukelic, znas onaj sto su ga likvidirali u "Pukanic" stilu i koji je tebe prozivao par dana prije da si gradjevinska mafija?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja ove godine Akobogda u Crnu goru na more
Svi priznaju koliko toliko al ona drzava koja treba iz koje je sve poteklo nece da prizna😶‍🌫️
Pizzda ti materina
Vidi se svjetlo na kraju tunela a to je ukidanje RS.
Vidi se svjetlo na kraju tunela a to je ukidanje RS.
Eh Milorade dolazi tebi kraj ! Nemoj spominjat vise o odcepljenju to ti neces dozivit. Jer to nece bit Nikad!!!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
S kojim crnim RS-om, ostalo ti par stotina hiljada iznemoglih penzionera i nekoliko radikalnih grupica ciji clanovi grizu, al' bez zuba. Ostao si vladar na zgaristu.
Crnogorci su znači odlučili da je tkaz VRS i vrh tkz rs počinio genocid. Aferim uskoro dolazi i tužba za ratnu odštetu o onda za naplatu moj Baja. Tkz rs zajedno sa Srbijom neće imati vrijednost o kojoj se cifru radi.
Spremaj polako malo koferče trebaće i tebi i tvojim pajdašima uskoro. Ponesi i vazelinče da imaš kod sebe
LOMI SE SRBIMA KICMA NA SVIM POLJIMA!!!! NA EKONOMSKOM PLANU IMA NAROD TRAVU DA IM PASE!!! A UJKOSI PUSE NA SVE STRANE!!! A STO JE NAJGORE UVALJUJU U POSTENE HRVATE U TUNEL BEZ KRAJA!!!
RS kao bitna i jaka pala bi u slucaju rata za dan da im nije Srbije.
Šta hoćete genocidaši* DA koljete pa da se ne smije pričat o tome?
Hoce ko u Jugoslaviji potpunu cenzuru. I tad se nije smjelo pricati a ko je znao i ko je bio svjedok skidanja sajkace sa kokardom i odijevanja partizanske opreme, bio je ubijen. Znamo kakav je i skolski program bio u Jugoslaviji, nisi sigurno ucio o Sjenici itd. nego o srpskim ustancima i oslobodjenju od Otomanske krune.
milorade, crnogorski parlament je samo potvrdio ono što si ti davno priznao i izjavio, prije no što si podlegao pritiscima, prije no što si se obogatio, prije no što ti vlast nije udarila u glavu i prije no što ti je svraka mozak popila.
halo dodik hebem ti preminulu majku
Volio bih još doživjeti da se Dodika u Crnoj Gori javno upita o srebreničkom genocidu, pa da vidim smije li slagati :D
Tek te čeka pravi obračun sa Tabakovićem i Cigelj najesen. Tabaković: Ukinut ćemo RS! Sve ćemo uzeti Srbiji i RS-u, 25 milijardi, novac, imovinu! Američki sud garantuje da je presuda vjerodostojna i da se odmah može naplatiti! Sudovi u BiH i Hrvatskoj moraju prihvatiti presudu, jer su potpisali Delhaj konvenciju, ovdje politika ne može ništa uraditi!