Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzima lik id vas pare jos urinira po vama, neka malo vidite kako je nama u BiH
Evo ga. Buljevar raspali. Opet pjenis brdski trolu
Podijelio stanove Bošnjacima i Hrvatima povratnicima??????
Pa vi ga finansirate kako kroz fondove tako i kroz kredite...za jednu noc bi pao da mu zavrnete pipu...ali boli njega svakako ce to narod i djeca i unucad da vracaju...
Na mjesto da Palestiniziraju RS, pametnjakovici iz MZ hoce od Bosnjaka napravit Palestince, sto nema nigdje veze s vezom
Ne interesujemo Europu i svijet. Bas ih briga. Dodik to shvata. HDZ to konta. Jedino Bosnjaci misle da se moraju slagati sa Schmidtom i ostatkom necega sto se zove medjunarodna zajednica.
A jesu šega ovi EU, par zar su očekivali da im se zahvali neko? Da je dala majcčica Rusija, bilo bi i derneka a zahvalnost bi izlazila na sve pore kože svakog podanika.
Zato onaj koji je, dao novac dođe i uruči ključeve i tako za sve, jer ološ, ne, samo on, nego svi, ubiru poene jer glupi narod ne zna. To se dođe i kaže, mi smo vam obezbijedili, a ne vaši tkzv političari lopovi, oni pokrali narodu i ono malo šti ima
E pa niste trebali ovako! Kad ste več dali trebali ste doči i uručiti vi stanove ovako ste opet zakopali državu BiH još dublje u dubiozu. Jer narod sad misli da im je Dodik to omogučio.
Da mu nije kredita i pomoci koja dolazi od "neprijateljske" zapadne Evrope ne bi imali sta jesti, a gdje im je to sto su izgradili od bratske Ruske pomoci?
Trebao je neko od predstavnika EU da bude prisutan .Ovako ovi kojima su dodijeljeni stanovi će da ljube ruku onom za koga čak misle da je on to iz ličnog novčanika platio.Do ovih ljudi istina nikada neće stići.
ko može ovako nekažnjeno vladat godinama, ne razumijem EU i US
To mu je omogučila EU i SAD
A nije Rusija donirala, vidi vidi ko bi rek’o……
BOLI NJEGA K ITA ZA VAŠE PODSJEĆANJE
Zahvaljuje se ambasadama sa kojima je prekinuo diplomatski odnos. U stvari gradjani koji su dobili stanove se zahvaljuju ambasadama sa kojima je dodik prekinuo diplomatski odnos. Dodik je samo posrednik koji licemjerno stavlja svoju naljepnicu 'srpskog junastva' gdje god moze.
Znaju oni sta rade, kada nestane eres nema vise kredita ni dugova, a to je uskoro aBd
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0ntnyT8muucBAemkw7WsWUseYXvVjXabwZvEMk7rBVGuNYnD6LoLfR1ZEGf4FXLWxl&id=118802057827576&sfnsn=mo&mibextid=SDPelY
50 stanova nek je svaki 200.000km al nije. Toje ukupno 10 miliona gdje je jos pola milijarde km??
od Rusije nije dobio rublje,vise turska nahranila nego lojavi rus