Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliko hvala Autriji kao jednom od najvecih donatora i investitora u nasoj zemlji.
@namjenskiindustrijac Pa sad, ne znam koliko se bankaranje moze zvati kao investicija, a koliko kao super usluga za brdo love « investitorima » od zemlje domacina.
*Austriji
Trumpove metode Milorada Dodika
“Pammer je fejk ambasador”, oštro će Dodick
Dodik se odbio sastati sa austrijskim ambasadorom Pammerom i DOBIO PO NJONJI! Autrijanci mu već nacrtali ram i ovir za sliku u potjernici za nepožljnima!
Eto, vlah ni sa kim ne moze normalne odnose imati a i kako bi pripadnik primitivnog zakarpatskog retardiranog plemena!!!
@lale gator Eto, vlah ni sa kim ne moze normalne odnose imati a i kako bi pripadnik primitivnog zakarpatskog retardiranog plemena!!! Kad god naletim na tvoj komentar pitam se koliko godina imaš (da se ne uvrede mladi pametni ljudi) i nikad nemam želju da sa tobom polemišem jer ne bi se vraćao u period osnovne škole.
Glupan! Nezna ništa drugo, već da skuplja crne markice za eutanaziju, sebe, ali i onih koji ga biraju!
Ovo će baš nasekirati Austrijance :))))
@andres_iniesta_2 Ovo će baš nasekirati Austrijance :)))) I Dodo se nasekira, pazi kad mu dao nogu. Pa nije ovo 1878-ma ...
Dzikan ostaje uvijek Dzikan
Medo Dodo, da medzed izvine...
@bikavac1 Medo Dodo, da medzed izvine... Šta značii "medzed " ?
Stvarno je krkan par exellans...
Naravno da će odbiti kada ne zna ni engleski ni njemački. Seljo zna samo seljački.
@inboxba E baš ti hvala na informaciji. Allah te nagradio
Bravo Dodo samo blokiraj... bošnje se raduju Austriji koja je najurila turke odavle. Austriji svakako hvala za taj gest, ali sada mogu samo da se sagnu Dodiku. hahaha
I ti si Bosnjo, kad ces vise shvatit da si u Bosni i Hecergovini drzavi Bosnja!
Godinama tolerisuci bahatost ovog mrkog mededa pojedinim predstavnicima medjunarodne zajednice se po nekoj kosmickoj pravdi na ovaj nacin vraca ono sto su zasluzili indolentnim odnosom prema ovom i mnogim drugim fasistima u BiH i regionu. Tragikomicna cinjenica da ovakav kabadahija bude clan Predsjednistva BiH je porazna za sve normalne ljude, osim predstavnika medjunarodne zajednice koji nas uce da je tolerisati fasiste demokratija. Nazalost ovo je samo pocetak zla koje slijedi.
@Karim Godinama tolerisuci bahatost ovog mrkog mededa pojedinim predstavnicima medjunarodne zajednice se po nekoj kosmickoj pravdi na ovaj nacin vraca ono sto su zasluzili indolentnim odnosom prema ovom i mnogim drugim fasistima u BiH i ..." Da li možeš da mi kažeš zašto je Milorad Dodik fašista ? Hvala unapred na argumentovanom odgovoru.
@Kron Dodikova ideologija se temelji na krvi i tlu, kojom on pridobiva podrsku time sto iskoristava i raspiruje prirodni strah od razlike. Prvi znak jednog fasistickog pokreta upravo je strah od dosljaka. Fasizam je tako, po definiciji, rasisticki. Kad god neki politicar dovodi u pitanje legitimnost parlamenta zato sto on ne izrazava "volju naroda", tu smrdi na fasizam. U korjenima fasisticke psihologije lezi opsesija zavjerom, a najbolje sljaka opsesija medjunarodnom zavjerom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svako malo slike draze mihajlovica, od bilece do trebinja murali ,natpisi ,dole prolazit samo ako covjek mora fujjj
Austrija postaje alpska Srbija, kao i Slovenija, Sumadija se sva preselila tamo. Tako da ne treba cuditi velikosrpska politika austrijskih fasista.
hahah jest Dodiku tesko palo sto ih je Kurc sje*ao izjavom u Pristini. Da podsjetimo, dan ranije bio u Beogradu sa Vucicem a potom otisao u Pristinu i potvrdio stav da Srbija mora priznati Kosovo da bi isla ka EU. A posto Dodik i nema svoje misljenje, nego sistemom spojenih posuda posudjuje misljenje iz Beograda sada spada na nivo balkanskog seljacine i jos jednom se blamira. Sto vise ovakvih ispada sve jaca Bosna i Hercegovina.
@Nebi "hahah jest Dodiku tesko palo sto ih je Kurc sje*ao izjavom u Pristini. Da podsjetimo, dan ranije bio u Beogradu sa Vucicem a potom otisao u Pristinu i potvrdio stav da ..." Jesi li glup ili lažov? Odaberi: ”U Evropsku uniju može da se uđe samo ako Beograd i Priština dođu do rešenja, to je osnovni preduslov." Jel čovek rekao nešto novo ?
Laktaski krmojebiu, koliko ti je savjetnika sastavljalo ovo pismo? Pa ne moze cijeli svijet biti u krivu a samo vi pravoslavci ste uvijek u pravo. Ako su iz Trebinja ti penzioneri bili kako su onda srbi? Zar srbi nisu u Srbiji?
@Zam Laktaski krmojebiu, koliko ti je savjetnika sastavljalo ovo pismo? Pa ne moze cijeli svijet biti u krivu a samo vi pravoslavci ste uvijek u pravo. Ako su iz Trebinja ti penzioneri bili kako su onda srbi? Zar srbi nisu u Srbiji? Koji si ti iz onih viceva, Mujo ili Haso ?