Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakva tajna da se agresivna kcerka Gorica oglasava preko tatinog profila, ovo samo potvrdjuje tu cinjenicu.
Puca Veza sa Sokoca.
Terminalna faza ludila
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovaj bas nervozan u posljednje vrijeme
a šta ste tek onda vi komentatori na klixu iz redova bošnjačkog naroda?
Vracamo se u Pecenjaru.. Ili Diplome sa Sokoca Lukavice i BL..nisu vise validne.Trojaneri du Ocito ucjenjeni od Covketa i Milorada..Oso jucer Nametnuti Njiva da moli za Spas..jer ovi kupljeni glasovi od Kasumovica mogu lahko Prhko da se Raspadnu.ko Pausal.Tender..Tajni ugovori..i Dubayi...puca Veza sa Sokoca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova troica kretena trba da znaju da smo dejton potpisali zato sto smo morali od sveski sila a ovo stenje od izbora ne moramo.
Nije Milorad vrijedjao jer je on polupismen. Tekstove na drustvenim mrezama u njegovo ime pise njegova isfrustrirana i frigidna kcerka.
Nije Milorad vrijedjao jer je on polupismen. Tekstove na drustvenim mrezama u njegovo ime pise njegova isfrustrirana i frigidna kcerka.
Ovo u zadnje vrijeme je postalo potpuno ludilo. A tome bude brzi kraj.
Nek su ponudili dogovor, ne razgovara tako Dodik sigurno uživo, ne vjerujem da bi Konaković dozvolio. Nema od dogovora ništa svakako, izborni zakon je nametnut i to je to. Ovi što seru da su izdajnici moraju da znaju da su manji izdajnici od Sdooo kako god da se okrene.
TROJKAŠKA ZAKLETVA: SVAKU UVREDU ĆEMO PROGUTATI SAMO AKO STVARI IDU U PRILOG "D + Č" - I TO JE PRAG ISPOD KOJEG NEČEMO IĆI.
Mile bolan, dedo katolik se prevrće u grobu.
Gluppa trojka nakon ovakvog vrijedjanja Miletove male droljice Gorice nije ni trebala ići na pregovore..ili barem tražiti izuzeće Miloradovo...gluppani bez stava...ispade da je SDFA u pravu što je najgore od svega...
Mile sve upravu
He he he stranicu mu vodi Rajko Vasic ali Pedja ostaje velicina onima sa kojim zivi i koji su prepoznali njegove vrijednosti glasajuci za njega.
😂 a dogovorili izborni zakon
neznam što su se ovi bosanski pravoslavci ovoliko unervozili zbog rezolucije o Srebrenici,, moraju prihvatiti činjenice, mislili su počiniti genocid i tolike monstruozne zločine nezapamćene u historiji i da će se to jednostavno zaboraviti
E ako je kcerci Gorici dao da mu vodi X profil i baljezga ovako a ona jadna sprzena od droga,onda je i on u slicnom stanju,sprzenom.
Mali Dodo je neurozan
Dodika samo treba pravno goniti. Kako za javno antiustavno djelovanje, tako i za privatno pravna obeštećenja hiljade osoba koje je javno uvrijedio. Podneseš lijepo privatnu tužbu za naknadu štete osnovnom sudu u Banja Luci, a ako sud ne postupi po zakonu onda tražiš pravni lijek u Strazburu. A za antiustavno djelovanje postupak se protiv njega već vodi na Sudu BiH.