Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvorite tuzilastva,ne trebaju nam...nije valjda metar drva i paketic trave vrhunac njihovog djelovanja
Dodik pod sankcijama putuje i vrijedza sve oko sebe i evo ponovo negira genocid.Kome to EU baca prasinu i oci? Dodik je pod sankcijama samo na papiru.
Jesu ti ljudi i rekli da nije bio genocid., Izraelci decenijama ugnjetavaju i ubijaju Palestince, Evropa ih dovela i otela palestinsku terotoriju i Amerika im napravila drzavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sramota od države, zato nas kao Bošnjake niko ne doživljava ni 5%.
Ne kaze se ne dozivljava nego ne j..e niti 5%!
kad umre ovo govno to ce biti dan radosti u bosni
Nek' se đetić javi da ga vodim na ćeavpe i sladoled. Glavni i odgovorni urednik Heppy TV Miomir Marić, napdanut je juče ujutro u centru Budve, gdje je, nakon verbalnog okršaja sa za sada nepoznatim mladićem, išamaran naočigled brojinih očevidaca, objavljuje portal Standard.
Njegova logika je ako VP donese zakon da Bošnjaci ne mogu birati hrvatima njihovog predstavnika u predsjedništvu pa taj zakon Bošnjaci ne prihvate, onda ni Srbi ne moraju prihvatiti zakon o negiranju genocida.
Sad je trebao da budu de u zatvoru, je o vas on
Hehe...nekakav bezvezni, desničar, sa kojim se Duduk sreo, a političari iz samog vrha nisu htjeli da se pozdrave sa njim, sa obzirom da je krmak na crnoj listi američke administracije.
Sabur ljudi, niko nije vjecan.....
Al dođe uvijek drugi
Ne za tuzilastvo, nego za piiiizde iz sarajevske policije koji cuvaju i njega i gorile mu, umjesto da ih ispendrece s vraca kad krenu
Bijedna i zalosna drzava … sta se sve desavabi njoj …
Nista od naseg Tuzilastva; to je korumpirana banda!!!
Tuzilastvo, sta je to?
Pisa po Tuzilastvu i drzavi godinama ...
Treba ga nivelirati sa 0
Mozes ti govoriti sta hoces, jer si bezobrazan. Ali dok je svijeta I vijeka ostat ce te upamceni kao genocidan narod i nikada vise musliman nece nasjesti na vase podle rijeci.
Negirao je i Džaferović ne Srebrenicu al jest druge zločine i zločince
al haj sve sto mu je toliko tesko priznat. bio, bio i hajmo dalje radit na odnosima ako ko hoce.. a tuzilastvo smjesno. totalni slabici..