Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa konju tkz.RS nije ništa potpisivala ni u Deytonu ni u Parizu
A Rusi su eto dobronamjerni, i drze do diplomatske prakse...
God bless America!
Jedi govna Milorade!
Kakav genie digne kredit po kamatnoj stopi 5. Podjeli penzionerima po 80 km pred praznike da nekad pobjedu sudzuku za praznik jer citavu godinu jedu topu I palentu(ne zato sto nemaju zuba nego sto su bijeda) . Te iste jade ce kroz 5 godina vratiti ne 80,nego 400 km. Aferim ljudino niti jedns Africka zemlja ne bi prihvatila kredit po tim uslovima. Prosto zapanjujuce kako onakav kljusima moze biti predsjesnik kucnog savjeta a kamo li zemlje. Sve kontam dan ono lik upravlja zemljom.
A iz kakvih ti okvira izadjes ne znas se ni vratiti. Aferim kako ti uspjeva. Da jedna lokalna baraba I prodavac voca I povrca vrti nesto oko 2.5 miliona ljudi. To ti je isto kad u kafani lokalni kabadahija sa 2 razeda osnovne skole I normalno bez zuba u glavi drzi predavanje punoj kafani a niko ne zmije progovoriti. Cak muhe ne smiju letiti . Tako on manipulira narodom jedli neko progovori suprotno ide samar saka preko stola I samarcina preko zvalja. NES to pricat sta hoces
VELI STO GOD HOCES. Cak odcjepljenje cak da moraju narodi biti partneri. Da narodi moraju biti partneri, u Sarajevu radi cijela Romanija, ljudi su dobri partneri. A to sto RS NEMA IZBIJENE KINTE I STO CE SE UGASITI ZBOG TOGA, NEMA PARTNERA U PROPAST.
Dodik je dripac van svake pristojnosti. Ambasador Nelson je Čovjek i gospodin.
Mrtva trka između njega i Bakira, ko će biti drskiji i veću budalaštinu izreći
Kad može Rusija, mogu i Ameri!
Ovaj izmet od portala ko da uredjuje dodikov sin ili kcerka. Pazi koju su sliku stavili, podvalili. Malo malo mtelove reklame .. gamad kupljena i nece se opmetiti kod ih neko ne potpali . Ovaj crap je cisto srpsko ruski izmet
nepismeni seljak prica o svjetskom diplomati... Pazi ba ovo... Kako mi se cini poceo je kraj vladavini porodice dodig
Mile nam se prepao :O
Lik sa crne liste SAD priča nešto?!? Al' nije bezobrazan kao obično... Lijepi strah...
Mile, mozes mu naduvati jaja...halali, omrsih se
Vrijedi ponavljati: Ako se narodi u BiH ne mogu dogovoriti, onda Rep. Srpsku treba na miran nacin ukinuti.
Genocidno terorističko pleme