IbnWaleed
Spol
Ženski
Boja avatara
40AFEE
Banovan
Ne
Registrovan
05.11.2018.
Komentari
103
Komentari korisnika
Ide film “Nebo iznad Zavidovica “
Pola njih gluho, dzaba samo medijski prostor oslobađate ovakvim. Ovi busevi su dokaz da je svima i u BL i ostalim gradovima dosta budale. Mislim da trojka organizuje nesto, isto bi bilo. Siti smo priča, huktanja i sve, necete nas dovesti u situaciju da krenemo jedni na druge. Jer je nama, omladini pun q svega. Radite na povecanju plata, infrastrukture i ostalog, jer za par godina nece biti glasaca, a ne izbora. Zivjela BIH drzava svih naroda :)
“ide Mile vatra ziva samo tuviva”
8 miliona Zidova, ugasilo je 2 milijarde muslimana. Sve je receno. Interes iznad svega !
8 miliona Zidova, ugasilo je 2 milijarde muslimana. Sve je receno. Interes iznad svega !
Nisam se planirao ukljuciti, ali moram na ovo. Da li si realan druze ? Pa ova reprezentacija je jedina pozitivna stvar u ovij drzavi. Ti si se nasao iz svog “budzaka” da pricas kako je neko izgubio autoritet, srami se. Momci su ponos ove drzave !
Aferim abang !
Ponavlja se članak od prošle godine. Sigurno prošlom nije plaćao doprinose i pola plate u kovertu..
Problem je što većina ne razumije šta znači kada dobiješ u kovertu platu. Ne zna da je to isplaćena dobit vlasnika, ne zna da na to plaća vlasnik 10% samo. Na kraju krajeva, ne može se tek tako otići iz firme, da postoji jedinstvo u firmi pa da svi odu, ova država bi bila u potpuno drugoj situaciji ( jedinstvo za promjene).
400 KM bi samo smanjili isplate razlike (koverte), a izbjegli bi isplaćivanje dobiti sebi. Jedino rješenje je minimalna plata 1000 KM + topli obrok + ostalo sve što ide ili kao što sam već pročitao u komentarima, satnica, pa koliko para toliko i muzike. Ovi apeli i kukanje kako je udruženju poslodavaca u cilju da pomognu, samo nametnuti zakonsku obavezu na ovo što sam napisao, ako ne jasno je kao dan sta ce biti.