Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO JE PUSTIO BUDALU I COMMIJA NA CHAT!!!
ti ne pricas o Harisu, ti to pricas o sebi i tvojima, najbolje mi je kad srbi pocnu govoriti, o tome kako neko laze, oni koji su sazdani od lazi! HAHAHAHAHAHA!!!!
prljavi hari je zaista glup ko k*rac. kao prvo, nato samo pojačava stvaranje radikalnih snaga u svijetu, a ko to ne vidi je budala. kao drugo, bosna i nije tako mala kako prljavi hari kaže (veći smo os slovenije, makedonije, crne gore, švice, holandije, danske, irske, islanda... i ko zna koliko još zemalja u svijetu). treće, ako je bosna izvor nestabilnosti onda je ON razlog tome. zna se dobro koliko je lagao od početka rata o stanju u bih i broju žrtava, a sad hoće da to nastavi sa istom ekipom iz amerike, arapskih zemalja i nato-a. mora se znati da lažima ima kraj!!! četvrto, ne postoje druge političke snage koje govore o nemogućnosti postojanja bosne osim njegove opcije - on je taj koji obara mogućnost opstojnosti bosne kao države, a to postiže mržnjom prema svima koji samo misle drugačije i koji su samo nešto drugo od njega. dakle, dok je njega na političkom nebu bosne nema ni bosanske zajednice!!!
je li on to stvarno misli da bi NATO takve poput njega rado primio?! Možda u Guantanamo-u.
Naj pogodnija moguca podrucja za uspostavu novih savremenih [ PLEMENXH ZONA ] je oduvjek bila,jeste i ostala BiH,to je i Silajdzic konacno uocio i to se treba obavezno iskoristiti ako ne ove-onda iduce godine sigurno.To je za svaku pohvalu i podrsku .SRETNO!!!!!!
zalim srbi, ali i ovdje vam je pusiona, ciaos!!
To HARISE legendo samo u NATO ! to je jedini izlaz i lijek za sve radikale! ko nece da slusa tu je NATO i avijoni!!!
I jos malo vlah, jos malo...
Silajdzicu, ti si kreator ovakve BiH. Ne vidim sta ti trazis sada? Nisi ti care ni za mjesne zajednice da upravljas a nisam siguran da si spreman i da budes hodza. Razguli. DOsta je tvoje ublehe svih ovih godina.
HARISE NE LAPRDAJ...
uvesti sto vise hodza i klerika iz islamskih zemalja, poslati u hrvatski dio bih i srbski da propagiraju tako lijepu, slatku, medenu vjeru sa tufnicama i cvjeticima, jedinu ispravnu, istinitu a to je naravno zna se islam :) hahah :)) potom te konvertite, ili ti povratnike sve radikalizirati i nagovoriti da pobiju bosnje jer oni ne znaju sta je pravi islam, potom na kraju da se ovi pobiju izmedju sebe i onda et resen problem!
e moj nesrecni Harise ako mislis da nama (Srbima) bilo ko bilo kad moze nesto da nametne onda si veca budala nego sto sam mislio zasto lazes i bezveze dizes tenziju kod spostvenog naroda imate tu FBiH i dobro se drzite nje, jer ako tako nastaviti mozda bi ste mogli i bez toga ostati onda zapad moze osnovati jos nekiTribiunal nije problem ja licno cu se za svoj narod zrtvovati
Excalibur, jeba tebe tvoj Zlaja XD Hajd mozemo ovako do noci sada :D
Hebo te i Silajdzic i Radoncic!!!
e ovaj ima evropsku facu