Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
donlagicu budi barem jednom politicki iskren i priznaj da to sve radis kako bi sacuvao uz df i lopovsku sda u vlasti.providno donlagicu,ne moze df bez sda i ucesce u vlasti.
borka jes to ti? il je irma?
DF I SDA se ujedinjuju. SDFA
Kad budete formirali Bosanskohercegovacki drzavotvorni front imate moju podrsku ovako ne. Nasa drzava se zove Bosna i Hercegovina i tako je glasilo na referendumskom pitanju.
Populist. Demagog.
DF podanicki isprdak od SDA. Pijani Sejdo godinama uzima debele pare i tako ce i sad još 4 godine do penzije i gašenja stranke. Fuujj
Kakva drzava sa sda, pa to je utopija, na rub propasti nas doveli, i kakvi pobjednici izbora? Dajte nam elektronsko glasanje pa da vidite ko je pobjednik...
Ovaj pridjedlog je idealan način da se BiH izdjeli na nacionalnoj osnovi. DF je dokazani rušitelj BiH, to je sada jasno i malom djetetu.
Ne se.i vječiti lezihljeboviću pod finansiranjem SDA. Ljigavci DFovci
Svaka cast! Da se konacno probude oni koji vole drzavu BiH!!!! Ne mora SDA voditi, neka vodi DF jer su stavili drzavu ispred stranke!!!
Od SDA vise mi se gade samo ovi lovci na fotelje,poznati kao privjesak
Bravo!
Pa sve je upravu covjek, to sto vi tastatura botovi ne volite SDA to je nesto drugo a covjek upravu za sve. SDA ubila izbore i da bude opozicija nigsje veze realno
Gdje nestade ono da se Dodik, Covic i Izetbegovic nece smjeti ni kandidovati? Ostade jedino Izetbegovic pusiona a manje je zlo od ove dvojice. Znaci da MZ dobro radi na rastakanju B/B bloka a time i BiH.
Treći bajram mi bi bio u godini samo da ne bude kolut napred nazad dva u vlasti
Misliš Bošnjačkog fronta!?
Covjek je 100% u pravu, maksimalna podrska koaliciji DF, SDP i SDA
Što jači DF i što više laje, to je slabija država. 1989. je Milošević bio moćan i mnogo je lajao glasno i šta je izrodilo iz toga? Samo vi puštajte DF-ovce da huškaju narod da mrze, samo im dajte prostor budale!
Samo neprijatelj Bosne i Hercegovine moze uci s vama u koaliciju. SDA i SBiH to dokazuju.