Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog glupih roditelja,su oni izostali pola godine,ali sam sretan radi djece zbog toga sto su konacno nasmijani sto su i zasluzili.:)
I jeste samo za šator, ciganijo!
Od četničke tvorevine očekivati išta drugo sem...klanja,silovanja,rušenja spomenika,kuća,pljačke,živih lomača,masovnih grobnica...taj način APARTHEIDA,treba izbrisati kao gumicom,i svi koji štite APARTHEID,i njih pomesti kao metlom.....
Prema minusima sudeć,četnici su abonirani na Klix-u...Sve što sam napisao,je istina i istina i ništa sem istine...a istina boli lažove i zločince,jer nisu uspjeli pobiti sve do jednog ne-četnika...
glup si... stvarno mi te zao...
kada se ustraje moze se ostvariti svoji ciljevi.
Ja sam sretan zbog ove djece, konačno nasmijana lica u učionicama i što je još važnije, uče ono što treba da znaju, a neke kvazi slave i iskrivljenu historiju! Veliki naklon gospodi učiteljima i učiteljicama, uposlenicima Osnovne škole ‘Vladislav Skarić’! P.S. Jedite govna OHR, zajedno sa genocidnim ministarstvom zaglupljivanja genocidne tvorevine!
Mnogo si glup, tipičan musle! Šta misliš ko je ovde izašao kao pobjednik! Male musle pod šator a ministar sjede u službeni audi i obiđe osnovnu školu Srbija na Palama!
turcine i sam si svjestan da ste isprovocirali i prodali srebrenicu, da je alija prodao ljude radi NATO-a, da ih je naser po srebrenici maltretirao i utjerivao strah u kosti, da im je prodavao kafu i brasno po cijenama 100000 puta vecim od realne... itd da su se medjusobno poubijali jer ih se pola htjelo predati a pola nije... sami ste raznijeli Markale da bi se prikazali kao zrtve... samo zahvaljujuci finansijski jakim arapskim zemljama koje su kupile medije i u medijima vas prikazali kao zrtve ste dobili rat..... to je jedina stvar koju ne mogu svariti, zasto lazete svoju djecu i demonizujete Srbe, kada ste sami svjesni svega sto se dogadjalo u ratu.
e djeco draga,šta ste vi Bogu zgriješili pa da se političko-nacionalna sranja lome preko vaših malih krhkih leđa.Kada vaši vršnjaci iz drugih škola budu na ljetnom raspustu,vi ćete da polažete što ste propustili. Sretna vam ova školska godina,pačići...
@leptirica_1985 Dopusti da ti odgovorim, genocidaši nisu uspjeli oružanim sredstvima da ih eliminišu, pa žele represivnim zaglupljivanjem i ispiranjem mozga da ih zaglupe!
@Bugarin1 Nije vam prvo, nadam se da je zadnje..
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Za sve one neupućene koji su osuđivali roditelje ove djece, radilo se u tome da u nekim razredima ili školama u manjem BH entitetu ima 100% Bošnjaka i zašto bi oni morali učiti srpski jezik, a ne bosanski, ili zašto bi učili istoriju, a ne historiju, e o tome se radilo, a drago mi je zbog djece, svaka čast onim koji su pomogli u realizaciji njihove nastave.
@Bos. Zvornik U većini škola u RS-u ne postoji organizirano izvođenje nastave tzv. nacionalne grupe predmeta za Bošnjake. Više od 1.000 bošnjačke djece uče srpski jezik i srpsku historiju. Više od 400 bošnjačke djece u Srebrenici uči da je okupiranje ovoga grada bio otadžbinski pohod Srba i da nije počinjen genocid nad Bošnjacima. To uče djeca čiji su roditelji žrtve genocida, a koja žive u gradu genocida. Bošnjačka djeca u Bijeljini su „razbacana“ u 4. gradske osnovne škole, kako ne bi imali dovoljan broj učenika za uvođenje nacionalne grupe predmeta (18 u razredu), koji propisuje zakon. Dosta je maltretiranja, ponižavanja i zastrašivanja bošnjačke djece! P.S. Da ne pominjemo primoravanje bošnjačke djece na slavljenje tamo nekih tzv. krsnih slava škola!
Turčin Nemam šta dodati, osim da si u pravu, mogu ti reći samo da ja za Bajram nisam išao u školu po tri dana i nikad nisam dobio neopravdane. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)